2777
2789
عنوان

تهیه سیسمونی

157 بازدید | 15 پست

سلام دوستان عزیز

ی سوالی داشتم ازتون ؟

من برای خرید سیسمونی پسرم بهم کودکو رو معرفی کردن .من سایتشونو چک کردم خیلی کامل بنظر میرسه.و اینکه آنلاینه تو این وضعیت کرونا خیلی بدردم میخوره.

میخواستم ببین کسی تجربه خرید داره ازشون؟؟

من از سایت نی نی مون خرید کردم قیمتاش خیلی خوب بود نسبت به جاهای دیگه. مثلا لباسای تیکه ای از مغازه برای پسرم میخرم از مغازه همه بالای ۳۰ تومن اما نی نی مون مناسب تر میداد خیلی فک کنم تیکه ای ۱۸ اینا. 

من از سایت نی نی مون خرید کردم قیمتاش خیلی خوب بود نسبت به جاهای دیگه. مثلا لباسای تیکه ای از مغازه ...

اونوقت کیفیت جنسش چطوره؟

منم چند وقت دیگه جنسیت معلوم بشه باید خرید کنم.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونوقت کیفیت جنسش چطوره؟ منم چند وقت دیگه جنسیت معلوم بشه باید خرید کنم.

یکی دو تاش خوب نبود راستش ولی سرویس های بازش خیلی کیفیت هاش خوب بود. حالا اگه دوس داشتی برو نگاه کن خودت مثلا سرویس های سه تیکش اینا خیلی خوبن اسباب بازی ها و وسایل سیسمونیش خوبن ببینی متوجه میشی

من از سایت نی نی مون خرید کردم قیمتاش خیلی خوب بود نسبت به جاهای دیگه. مثلا لباسای تیکه ای از مغازه ...

ميشه ادرس سايت رو بفرستين ممنون

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
یکی دو تاش خوب نبود راستش ولی سرویس های بازش خیلی کیفیت هاش خوب بود. حالا اگه دوس داشتی برو نگاه کن ...

اتفاقا نگاه کردم سرویسای بازش خیلی با کیفیت بودن.

ممنون از راهنماییت عزیزم.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
خواهش میکنم  من کالسکه رو از اینجا گرفتم بالاخره  برام فرستادن بهتون میگم که چجوری بود

باشه گلم ممنون

در تاريخ ٩٩/٩/٩ براي غربالگري رفتم خدارو شكر همه چيز نرمال و پسر قشنگم سالم بود😍💋
باشه گلم ممنون

سلام گلم خوبی؟

ببین از لحاظ بسته بندی دقیق بودن و پیک بسیار مودب هر چی بگم کم گفتم

دقیقاهمون ساعتی آوردن که من گفتم و این آقا حتی تا بالا هم برام آوردن و بعدش هم پشتیبانیشون سوال داشتم و خیلی سریع کمکم کردن.

بنظرم خیلی خوب بود