2777
2789
عرضه مستقیم شیک ترین کارهای تمام برنز و برنجی در اینستاگرام Iran_boronz_admin ،به قیمت درب کارخانه ،مقایسه قیمت= خرید ،ارسال با پست به سراسر ایران
سلام خریدار آپارتمان 150 نقد بقیه وام با قسط تا 700 هزار تومان هستیم سمت جنوب هم نباشه مرسی
عرضه مستقیم شیک ترین کارهای تمام برنز و برنجی در اینستاگرام Iran_boronz_admin ،به قیمت درب کارخانه ،مقایسه قیمت= خرید ،ارسال با پست به سراسر ایران

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم ببینم موردهای دیگه هم هست با شوهرم هم صحبت میکنم اگه خواستم هماهنگ میکنم.مرسی
یک طبقه زیر همکف 4 طبقه تک واحدی 39 متر مستقل 1 خوابه دارای انباری 13 سال ساخت - نمای آجری – از 2طرف نور گیر آشپزخانه اپن کابینت ام دی اف کف سرامیک دیوار : کاغذ دیواری و رنگ سند مجزا منگوله دار آدرس: خیابان خواجه نظام چهار راه شیخ صفی قیمت: 102000000 تومان به خریدار واقعی تخفیف داده میشود!! برای اطلاعات بیشتر با این شماره تماس بگیرید تلفن تماس: 09124305063 .................................................................... آدرس: خیابان جمهوری ، گلشن شمالی 60 متر 1خوابه 8سال ساخت 16 متر حیاط مستقل کم واحد با انباری نقاشی شده خیلی تمیز دسترسی به مترو و بی آر تی به خریدار واقعی تخفیف داده میشود!! قیمت : 250 برای اطلاعات بیشتر با این شماره ها تماس بگیرید: 55413296 09191245209 آقای طهماسبی
شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر...شخصیت من چیزیه که من هستم ، اما برخورد من بستگی داره به اینکه " تو " کی باشی....!
باسلام ماهم خونمون 56متر دوخوابه هست نوساز بسیار خوش نقشه بانورعالی پارکینگ و انباریم داره. درشرق تهران منطقه 8 تهران نو وامم میتونید 45تومان بگیرید چون خونه تازه سازه به مترو و ., هم نزدیک خانه کلا چهارطبقه تک واحدیه همسایه هاهم همه خوبن. متری 3تومن باپارکینگ کلا 168 تومن 09192142373
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست. من ازاهل زمینم، خوب میدانم که گل در عقد زنبور است،، ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد
ممنون کسی موردی با 45 وام و45 مستاجر داره حدود 250
سلام عزیزم .منزل یکی از آشنا ها تهران نو قاسم آباد .٨١ متر خودشون ساخته أند .دو خوابه - ٧ ساله خیلی خوش نقشه هست .تک واحد طبقه ٣ و ٤ .نما سنگ و درب ریموت پارکینگ و أنباری.سرویس بهداشتی خارجی. فک کنم ٤٥تا ٥٠ رهن کنند.