2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدا بخواد نی نی منم 17 تیر بدنیا میاااااااااااااااااااااااااااااااد
دل من اخرین جمعه ی سال دل تو اولین روز بهار ... و چه دورند و چه نزدییییییییییییییییییک بهم....
بچه ها کسی هست؟ منم روز 37 ام. نی نی 24 تیر به دنیا میاد انشالله. من نگرانم. کسی نیست با هم حرف بزنیم؟
خدایا هزار بار شکرت... خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن دوست خوبم میشه برای سلامتی نی نی من یه صلوات بفرستی؟ ... اللهم صل علی محمد و آل محمد... http://mamaneli.blogfa.com/
2805
سلام ... خوبین دوستان .. نی نی منم 9 تیر ایشالله به دنیا میاااد مامان بارانا جون لطفا اگه گروه تل گرام رو پیدا کردی یه خبر به منم بده ... مرررسی عزیزممم
ای خدایی که مهر پسرمو تو دلم گذاشتی به خودت میسپرمش ... میدونم هیچکی مثل تو نمی تونه مراقبش باشه ....
سلام، من هم آخرین پریم 30 مهر بود که تو سایت تاریخ زایمانو 1 مرداد زده ولی من فکر میکنم اواخر تیر باشه، در مورد علائم بارداری هم حالا زوده انشا... به زودی علامتها هم خودشونو نشون میدن.
مامان دیانا جون منم مثل خودتم ... ولی همه می گن خداروشکرکن که تهوع نداری ... امروز 2 روزه که رفتم تو هفته نهم ... هفته های اول یه کم زیر دلم درد می گرفت مثل دردهای پریودی ولی خیلی خفیف تر... الان اونم دیگه نیست ! نگران نباش دوستم
ای خدایی که مهر پسرمو تو دلم گذاشتی به خودت میسپرمش ... میدونم هیچکی مثل تو نمی تونه مراقبش باشه ....
راستی مامان دیانا دکترت کلا قبل از سونوی غربالگری، برای دیدن قلب نی نیت و شنیدن صدای ضربان قلبش نمی خواد سونو انجام بده ؟
2810