2777
2789
عنوان

چی کار کنم دخترم تپلی شه؟؟؟

17086 بازدید | 17 پست
دخترم 2سال و 4ماهشه
دلم میخواد تپل تر شه اگه مامانی میدونه بتید چیکار کنم راهنماییم کنه!!!!
دخترم 13 کیلوهه
وزن تولدشم 3.400g بوده
اگه برنامه غذایی مناسب دارین ممنون میشم بهم بگید... :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنقلات رو کلا قطع کن
کلا قطع کن حتی یه دونه بهش نده تا گرسنه بمونه بعد یه روفرشی پهن کن غذاش رو بذار جلوش اجازه بده خودش بخوره هر چقدر خورد در اخر چند قاشق هم شما بگذار دهنش اگه خورد که هیچی اگه نخورد اشکالی نداره بگذارید تا موقع وعده غذای بعدی گرسنه بمونه
این روش رو یه فوق تخصص گوارش بهم گفت الان دوماهه انجام میدم خدا رو شکر هم پسرم اشتهاش شدیدا برگشته و هم زیاد میخوره هم اینکه خیلی بد غذا بود لب به هیچی نمی زدالا همه چی میخوره
ما بین غذا میتونی فقط بهش ژله بدی همین
شیر پاستوریزه هم یادت نره با نی باشه بهتره
نون خالی مثل بربری هم بهش بده
میوه هم یادت نره پسرم عاشق سیب زرد و خیار هستش
معرف {مامان پویا جون }

http://atlastehran.com/forums/index.php
پسرم تا دوماه پیش 12 کیلو بود الان شده 5/14 کیلو
بزنم به تخته
2سال و 5ماهشه
صبور هم باش هر چقدر خورد مهم نیست مهم اینه که شما با ارامش بگذاری خودش غذاش رو بخوره
معرف {مامان پویا جون }

http://atlastehran.com/forums/index.php
سلام دخترم دو سالو دو ماهش تموم شده تازگی بابت خوردن شیر یبوست میشه و چند روز چندروز دفع داره من یکماه مرتب استرس دارم امروز شکمش کار میافته یا فردا و دراین بین هی شربت انجیر و رو غن زیتون و لاکتولوز میدم ولی دیگه مدتی نمیخوام اصلا شیر بهش بدم ببینم چی میشه؟ بچه های شما با خوردن شیر یبوست نمیشن؟ 13 کیلو داره که البته 19 ماهگی با خوردن پدیا شور کلی وزنش بالا رفته بود.دخترمنم هیچی نمیخوره در حد مزه کردن غذا......حس میکنم از غصه اش دارم مریض میشم.ولی خونه مادربزرگش که میره غذا میخوره .تخم مرغ بلدرچین هم مامان هلیا مقوی تر و کو چولوتره بچه ها خوششون میاد دخترم گاهیییییییییییی میخوره.انواع پاستا هم جواب داه.....و آب لیمو شیرین .....
مامانهای گل این پدیا شور چیه
؟
باید از داروخانه بگیرم ؟ شربت تقویتی هست ؟
چه طعمیه ؟
بدبختی من اینه که دخملی ام اصلا دارو نمی خوره مخصوصا اگه مزه خاصی داشته باشه مثل بعضی از شربت های تقویتی
خدایا،مرا آن ده که آن به
پسر من هم 2 سال و 4 ماهشه وزن تولد 2.950 و الان 11.200 خیلی ریزه هست. قدش هم کمه 82 .
به من هم کمک کنید. از شیر که گرفتمش یه ذره بهتر شده خوردنش . این پدیاشور چه طوری مصرف می شه. مثل سرلاکه یا باید توی غذا ریخت یا مثل مولتی ویتامین و...
ساره جان پدیا شور ظاهرقوطیش مثه شیر خشکه اما نوعی مکمل از یک سری ویتامین ها معدنی و غنی شده که من به ازازی هر 40سی سیآب یک قاشق روبهش اضافه میکردم .آب سرد جوشیده .اما الان شیشه شیرو ازش گرفتم با نی نمیخوره.هر قوطی 12600 تومن داروخانه .تولید شرکت ابوت امریکاست .مدتی تحریم بود اما الان هست.درکل برامن عالی بود حداقل میدونستم غذا نمیخوره مواد مغذی به بدنش میرسه.....
2810