2777
2789

من همیشه نوت داشتم😅

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا ایفونارو از ۶ تا ۱۱ دارم

دوستان بیاید کلمه بذار رو درست بنویسیم به این فکر کنید اگه خواستین یه جایی فرم پر کنین یا به شخص مهمی پیام بدین اونوقت بزار بنویسین مطمئنا طرف مقابل دیگه اهمیتی قائل نمیشه.ممنون گل ها😘درستش بذار هست چیزی رو در جایی بذاری!یا بذاری کسی کاری کنه(اجازه دادن)

اولی سونی اریکسون دبلیو هفتصد

دومی سونی اریکسون کشویی

سومی نوکیاایکس یک صفر یک ساده

چهارمی  سامسونگ گالگسی گرند پریم

پنجمی سامسونگ a5

ششمی سامسونگ a30

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

اولین گوشیم لمسی بودبابام گفت اگ معدلت خوب بشه برات میخرم مدلش سونیابود‌..بعدش نوکیاکیبوردی شد😁😁بعدهوآوی وبعدسامسونگ j7..وa30ک دزدیدن💔😔الانم a50دارم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

من این۷مین گوشیمه یه تاهواوی جدیداومده بودخریدم تویه سال یکی افتادچاه دسشویی یکی ازبالاپشت بوم افتادشکست یکیش هم افتادجوب یه نوکیا اونم شکست یه سامسونگ ک شکستم بازم یکی دیگه هم خریدم اسمش عجیب غریب بوداینم ک الان دارم سامسونگ j7هستش  

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚