2777
2789

چطوره 

چرا گیگوز استفاده کردین 

راضی بودین؟

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

دختر عمه م برای بچش. اما نمیدونم چرا. اسمش خاص بود یادم مونده.😅

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من چون ارزونه ازش راضی ام همه شیرخشکها مثه همن گیگوز هم خوبه

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده میکردم برا بچم

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔
من استفاده میکردم برا بچم

عزیزم روزی چند بار پی پی میکرد

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

من.روزی دوبار پی پی میکرد

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

اره من به پسرم بعد از یک سالگی دادم مامانم گفت گیگپز بده چون داداش بزرگم وقتی بچه بود فقط گیگوز بهش میساخت اون موقع ها شیر خشکو خانه بهداشت دولتی میداد اون دولتیها به داداشم نمیساخت اینا مثلا خیلی مایه دار بوذن گیگوز آمریکایی بهش میدادن منم دادم به پسرم خیلی خوب بود نه خساسیتی نه چیزی خیلی عالی بود تازه قیمتشم از همه شیر خشکا کمتر زود

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
چقدره مگه  من ب اپتامیل سوپرامیل ۳۱ و ۳۵ میدم

۲۳ هزار و ششصد

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
چقدره مگه  من ب اپتامیل سوپرامیل ۳۱ و ۳۵ میدم

من 16تومن بود اوایل اخرا شد 19البته سال 97

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
وای این چه اسمیه 😂😂😂😂😂 گی(مدفوع) + گوز  😂😂😂😂😂

خخخخخخ راس میگیا😂😂