2777
2789

کلا مردا بعد ازدواج زبون و عاطفه شون لولو میخوره 😂😂😂😂 کاری به دوست بودن و سنتی بودن نداره 😂😂😂

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه دوستای منم داشتند  بهم میگفتند تو مغروری که دوست نداری  من 71 هستم

آره اون زمانم دیگه همه داشتن شوهر خودمم 71 هست داشته دوست دختراش همسن و سال خودش بودن من کوچکترینش بودم😐😐خودت میخواستی نداشته باشی

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99

بنظر من کلا ربطی به دوستی و این جور چیزا نداره و کلا روابط بعد ازدواج تغییر می‌کنه بعضی ها بهتر میشن بعضیا بدتر بعضی دخترا توی دوستی خیلی سمجن و هرچی بدی از طرف میبینن میگن اشکال نداره و خودشون رو گول میزنن من دوتا از دوستام اینطوری خودشون رو بدبخت کردن 

چهدروغبزرگی ( از دل برود همان که از دیده برفت )

با همسرم دوست بودم البته دوستی و نامزدی مون یکی شد نه اینکه چند سال و ماه دوست بودم بعدش گفت میخوامت از روز اول که آشنا شدیم گفت ازدواج و خانواده من راضی نشدن اما ما با هم بودیم و همه می‌دونستن و میگفتن نامزدت کلا آدم احساسی بود الانم هست بیان میکنه اما به اون موقع نمیرسه اون موقع شیرین کاری می‌کرد چونکه می‌ترسید از دستم بده 😂😂😂😂

1400 سال من هست 💃💃💃آینه جادویی منو به گذشته ببر🏄‍♀️🏄‍♀️🏄‍♀️ وای چه روز خوبی با هیچ کس جز خودم درد دل نمیکنم، با هیچ کس جز خودم دوست نیستم ، واسه هیچ کس دل نمیسوزونم و واسه هیچ کس جز خودم کار پیدا نمیکنم، فقط خودمو میبینم و بس، زخم هایی عمیقی که بخاطر خیر خواهی بر روی قلبم موندن ندارم و تا  الان خیلی پیشرفت کردم انرژی واسه دیگران نمی‌ذارم  واسه خودم میزارم  🤔🤔🤔 آینه منو برگردونم به حالم  سال 1400 شد و منو دیگه هیچ کس نمیتونه غمگین کنه، من با همه دوستم اما به هیچ کس اعتماد نمیکنم و هر کسی مسئول حل مشکلات خودش هست به من مربوط نیست، و مشکلات منم به هیچ کس مربوط نیست هر وقت دلم میگیره جلوی آینه وایسادم و باهاش درد دل کردم با رژ لبم نوشتم و بعدشم پاکیدم 😂😂😂 چقدر حالم خوشه 1400 سال من هست دورم خلوت از آدم‌های بی ارزشی هست که انرژی مثبت را ازم  میگرفتن 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃
چند وقت یکبار میگه دوستت دارم /؟

به نظرم اصلن مهم نیس چند وقت یه بار بگه .بعضی مردا زبون بازن .الکی میگن دوستت دارم تا دهنت بسته شه. ولی زیر زیرکی اذیتت میکنن .این سوزشش خیلی بیشتره.مهم اینه که پشتت باشه .هواتو داشتع باشه .کنارت باشه و احساس کنی تکیه گاه داری

عزيزم اين طرز فكر رو بريز دور يعني چي جووني نكردي كي گفته جووني كردن يعني با پسر بودن؟؟!! بعدم خيلي پسرا هم تو دوران دوستي اهل اظهار علاقه زبوني نيستن ضمن اينكه شما الان داري با كسايي حرف ميزني كه با دوست پسراشون ازدواج كردن نه همه اونايي كه دوست پسر دارن، فكر ميكني چند درصد از پسرا با دوست دختراشون ازدواج ميكنن ازكجا ميدوني اگر وارد رابطه دوستي ميشدي حتما به يك ازدواج ايده آل ختم ميشد؟؟!!

رویایی نیستم عزیزم تو این چند سال یکبارم ازش بدی ندیدم  ولی دوستایی داشتم که با دوست پسرشون مش ...

شماره خونه یا شماره مادرتو بهش بده و بگو مادرش تماس بگیره و اصلا لو نده که همون چند سال پیشی هست. اگه اسمشو آورد بگو مگه یه همچین اسم تو دنیا هست؟

بزار بیاد تو خونه بعد که فهمید خوبه دیگه مهم نیست بفهمه دوست بودین.

خانواده یمنم بشدت مخالفن با دوست پسر داشتن منم بلد نیستم چطوری مخ بزنم همین شده که تو 34 سالگی هنوز مجردم  تاوان سختگیریای اونارو من باید بدم

اسم کاربری من یه کلمه آلمانی هست به معنی گنج من عزیز من یه چیزی تو مایه های عشقم.
شماره خونه یا شماره مادرتو بهش بده و بگو مادرش تماس بگیره و اصلا لو نده که همون چند سال پیشی هست. اگ ...

خب بعد مامانم نمیگه از کجا شماره پیدا کردین؟متاسفانه همون موقع اسم و فامیل و همه چیزش و پرسید من احمقم جواب دادم خییییلی نادونی کردم😭😭😭😭😭😭😭سر یه حماقت دارم عذاب میکشم