2777
2789

من ۶ماه دوست بودیم و بعد اومد خاستگاری 

الانم یک بچه دارم

عالی ....روز به روزم بهتر میشیم...

من با سنتی خیلی مشکل داشتم مثلا میگفتم چطور ممکنه نشناخته سریع وارد زندگیم بشه یک غریبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باهاش دوست بودم و رابطمون خداروشکر خوبه  شوهرم همیشه میگه این مردایی که میگن دوست دخترمون ر ...

من هیچ دوست پسری نداشتم

امل نیستم 

هم ظاهرم خوبه هم خانوادم هم کارمندم 

ولی فکرم این بود که میترسییدم وابسطه بشم و عاقلانه تصمیم نگیرم

الان یکم پشیمونم 

انگار جوونی نکردم

همسرم مرد خوبیه  مهربونه  ولی زبونی ابراز نمیکنه منم هیچ دوست پسری نداشتم همیشه فکر میک ...

عزیزدلم همسرت میگی آدم خوبیه .درسته؟؟؟ 

پس اول راضی باش.

دوم تو شروع کننده باش. کم کم بزار از تو یاد بگیره. 

مثلا وقتی میری بیرون واسش یادداشت های کوچیک بزار. که چقد دوسش داری و چرا واست مهمه. حالا یا روی یخچال بزار یا توی جیب لباسش یا هرجور که خودت فکر میکنی می بینه. 

نی نی سایت دنیای عجیبیه به حرف هیچکس اعتماد نکن و زندگیتو سخت نکن عزیزدلم. 

تو محبتت رو بیشتر کن مطمئن باش جواب میده. 

پیام ها عاشقونه هم بفرست.

آخه این انصافه؟؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔3 بار تعلیق کاربریم کردید.آخه به کدامین گناه؟؟؟😔😔کاش.............................. باز یه چی بگم باز هنوز نیومده تعلیق میکنید باز.😔😔😔😔😔😔                 لطفا دیگه یکم مراعات کنید.😚😚😚😚😚

خب استارتر بعضی مردا اینجورین عادت ندارن محبت زبونی کنن واقعا سخته قبول ندارم اما به این معنی نیست که دوستت نداشته باشه

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  

اونایی که با دوستی به مشکل میخورن علتش اینه چشمشون کور شده.باید بدون در نظر گرفتن عشق و احساس طرفت و ارزیابی کنی و بدونی اگر طرفت اخلاق بدی داره تو نه میتونی و نه حق داری عوضش کنی.ممکنه بدتر شه که بهتر نمیشه من ۷ ساله تو رابطه ام ولی چون خودم شرایط ندارم نمیتونیم ازدواج کنیم وگرنه هیچ مشکلی نیست و دوستی هیچ ازدواجی رو خراب نکرده عدم شناخته که گند میزنه به رابطه ها!!!

من هیچ دوست پسری نداشتم امل نیستم  هم ظاهرم خوبه هم خانوادم هم کارمندم  ولی فکرم این بو ...

درست میگی عزیزم ولی الان این اتفاقی هست که افتاده 

با غصه چیزی عوض نمیشه 

البته زمان ما همه دوست پسر داشتن دخترای 80رو ببین همه از بچگی داشتن منم 79 بودم 

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
خوب شما چرا ابراز نمیکنید؟  همسرتون بهش نیاز داره (مثل من)

نمیدونم.. کلامن کم حرفم.. همه فکرمیکنن مغرورم درصورتی که نیستم.. فکرمیکنم گفتنش لوس بازیه خودش میدونه دیگه

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.

برا من سنتیه 

تاپیک آخرمم گفتم چه حرفای مشکوکی میزنه از دیشب بدتر شده فک کنم زن پولدار دیده دستو دلش لرزیده کامل حرفاش مشکوکه 

دوستی بود بهتر بود

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
من با همسرم دوست بودم و الان راضيم،...اما اصلاااا زندگي عاطفي ربطي به دوست بودن قبل ازدواج و سنتي ند ...

من 6 ساله ازدواج کردم 

دیگه خسته شدم 

دیگه دوست ندارم یک طرفه است 

دوست دارم بهم بگه عاشقانه باهام حرف بزنه 

بچه ها من چند سال پیش به مامانم گفتم دوس پسر دارم میخواد بیاد خواستگاری گفت طرف با هزارنفر دیگم هس تو هم یکیش تازه ندیده و نشناخته!!!!!!!تازه به خودمم گفت خراب!!!!!

الان بعد چند سال چجور باز مطرحش کنم ک باز همون ادم میخواد بیاد خواستگاری بنظرتون چرا خانواده ها عقل اینو ندارن که دوران سنتی دیگه گذشته.چ کنم من؟؟