2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

خیلییییی بعد ۱۴ سال هر روز عاشقتر از دیروزیم خدا رو شکر که عاشق شدم💓

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

من بعد نه سال ازدواجمون که قبلش دوست بودیم یه چیزی خیلی اذیتم میکنه اینکه قبل من با کسی دوس بوده و به قول خودش عاشقش بوده شرایط ازدواجو تو اون سن نداشته هنوز نمیتونم فراموش کنم وقتی اهنگ غمگین عشقی گوش میده میگم داره به اون فک میکنه

قضاوت کار خداست

من باهاش دوست بودم و رابطمون خداروشکر خوبه 

شوهرم همیشه میگه این مردایی که میگن دوست دخترمون رو نمیگیرم خوششون میاد دوست دختر یکی دیگه رو بگیرن😂😂😂

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
همسرم مرد خوبیه  مهربونه  ولی زبونی ابراز نمیکنه منم هیچ دوست پسری نداشتم همیشه فکر میک ...

عزیزم خیلی ازمردهازبانی ابرازعلاقه نمیکنن.. نگران نباش گلم

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.

منم سنتی بودم 

آره منم فک میکنم اگه سنتی ازدواج نمیکردم بیشتر بهم محبت میکردیمو همو دوست داشتیم 

من واقعا آدم احساساتیی ام وقتی میبینم هیچ عشقی از شوهرم نمیگیرم واقعا دیونه میشم😔

همسرم مرد خوبیه  مهربونه  ولی زبونی ابراز نمیکنه منم هیچ دوست پسری نداشتم همیشه فکر میک ...

اصلا ربطی به سنتی بودن یا دوست بودن نداره عزیزم

آدم ها با هم متفاوت هستند بعضی مردها با خرید چیپس بعضیا با گفتن میری بیرون مواظب باش..... رسیدی زنگ بزن... بااینا میگن دوست دارم

شاید همسرشما خونواده ای بزرگ شده که محبتشون رو زبونی ابراز نمیکرذن و باعمل نشون میدادن

اکثر مردا اینجورین. تو که شوهرت انقدر خوبه میتونی کم کم یادش بدی که زبونی هم ابراز کنه. از خودت شروع کن. خیلی خیلی بهش ابراز علاقه کن. نامه عاشقانه بزار توی کیفش سر کار ببینه خوشحال بشه....

اولش نباید توقع داشته باشی که سریع تغییر کنه. ولی کم کم عوض میشه مطمئن باش

خوش بحالتون  به همسرم که میگم  جوابش اینه که من با رفتارم نشون میدم علاقمو    

مابرعکس شماییم.. من بارفتارهام نشون میدم اون زبونی ورفتاری😂😂خیلی وقتا بهم میگه بی احساسی

سرنوشت انسان‌ها را تنها محبت معلوم می‌کند و بس.