2777
2789
عنوان

یه فیلم خوب ترکی معرفی کنید بچه ها

4759 بازدید | 16 پست

پر زرق و برق باشه پولدار باشن 😂

نه اینکه پسره پولدار باشه بره ی دختر فقیر بگیره ها نههههه اونقد بدم میاد همیشه دختره رو سرافکنده میکنن☹😒😒 از این موضوع های تکراری نباشه لطفا

یه موضوع جدید باشه

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو در خانه ام را بزن فعلا شروع شده دختره منطقه پایینه ولی کلا باکلاسه و کسی به این موضوع توجهی نمیکنه 😁

در تاریخ 9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد    ایشالا تا اون موقع خونه خریده باشیم ، و واکسن کرونا کشف شده باشه   .                                 Kiyanaa@ عاشقتم عنچوچک💕
قسم عالیه ولی دختره فقیره

چرا آخه یبارم پسره فقیر باشه☹ یا هر دو پولدار باشن☹ اصن موضوع عشق و عاشقی نباشه اینا فک کنم بجز این کار کار دیگه ای بلد نیستن🥴😒

کارای بقیه به خودشون مربوطه🤣 مگه ما گفتیم به ... مربوطه؟؟؟   توروخدا بس کنین یه جمله         

هرجایی موضوع جالب و پرکششی داشت به نظرم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تو در خانه ام را بزن فعلا شروع شده دختره منطقه پایینه ولی کلا باکلاسه و کسی به این موضوع توجهی نمیکن ...

دانلود کردم ولی ندیدم هنو

همشون خوبن     تو روحیه ات تاثیر خوبی میذاره    

دوس دارم اتفاقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣

استانبول ظالم تهش خیلی عن بود اما هم دختر بی پول عاشق پسر پولدار داشت هم پسرفقیر عاشق دختر فوق پولدا ...

قسمت اولشو دیدم یه دختره بود جیدا اه چقد چیز بود👺 رفت رو اعصابم نگا نکردم