2777
2789

سلام و ارادت

🌷عیدتون مبارک  🌷

تاپیک های قدیمیم هست با توضیحات بیشتر. تعمیر کارسخت افزار و کارشناس الکترونیک و از همه مهمتر عاشق تعمیرات از کوچولوییم 😄

هر گوشی بلااستفاده و شکسته و خاموش حتی  که بعضی از قطعاتش سالم باشه.

مدل و عکس گوشی ها رو میتونید تل یا واتس بفرستید تا ان شالله ازتون خریداری بشه 👇

۰۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

بخصوص گوشی قدیمی دکمه ای!!

یک صلوات برای سلامتی خودتون بفرستید🌷

مرسی از بودنتون...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

اسی با اجازه بچه هارو دعوت میکنم باهم بیاید عیدی بگیرید

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دو تا گوشی سفید نوکیا N73 دارم کاملا سالم هستن و کار میکنن حتی باطریشون هم سالمه و ظاهرشون هم سال ...

سلام

قیمت با خودتونه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
ببخشید چه تضمینی هست که پول گوشی رو واریزکنید؟

اینجا همه بنده رو میشناسند.

۸ ساله اینجام

در ضمن من آدرس و تلفنم رو باید بدم برای پست

پس جای نگرانی نیست