2777
2789
عنوان

اپارتمان در 45 متری گلشهر کرج

1367 بازدید | 9 پست
یک واحد آپارتمان 75 متری قولنامه ای با سند مادر
یک خوابه
انباری داره
طبقه 5 بدون اسانسور
8 سال ساخت
هفته گذشته کاغذ دیواری و نقاشی شده تمیز و مناسب زوج جوان
قیمت منطقه متری یک میلیون و خورده ای هست ... ما متری 1 میلیون گذاشتیم
اگه تمایل داشتید پیام بزارید
وقتی زندگی پایان می یابد از تو نمی پرسند دیگران درباره تو چه کردند وچه نکردند بلکه می پرسند تو درباره خود ودیگران چه کردی و چه نکردی!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قبول دارم طبقه 5 خیلیه منتهی برای یه زوج کارمند که صبح میرن شب برمیگردن مناسببه حداقل نمیخواد اجاره بدن خونه مال خودشون میشه
وقتی زندگی پایان می یابد از تو نمی پرسند دیگران درباره تو چه کردند وچه نکردند بلکه می پرسند تو درباره خود ودیگران چه کردی و چه نکردی!!!
تخفیف زدیم متری 900 تومن چون دیگه واقعا پولش رو لازم داریم داره دیر میشه
خیابان ابوذر ساختمان سپیدار
قیمت کلش 67میلیون و500
وام نداره
سند مادر داره یعنی اصل ساختمون سند داره واحدا قولنامه ای هست ... چون طبقه 5 هست و اسانسور نداره نمیشه تفکیکش کرد