2777
2789
عنوان

هی بگید واکسن واکسن کو واکسن اینو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 34 پست
میان فحش میدن به ایران چزا بی عرضه است نمیخره! خب کو؟

بايد مثل ساير كشورهاي پيشرفته پيش خريد كنه

الان امارات و عربستان جزو ليست پيش خريدي ها هستن

اصلا ساخته هم بشه به ما نميرسه

يني حالا حالا ها نميرسه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
رعایت که میکنیم. من بیرونم میرم خیلی سرکارم میرم. اما همیشه ماسک دارم. لباسای بیرونمم هربار میام میش ...

نگو کار که دلم خونه خون 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4770752/هي-نياييد-بگيد-سرماخورديم-بخدا-كرونا-داريد?postId= ...

طوري ك شما نوشتي عالم و آدم كرونا دارن ؛ الان فصل حساسيت ب ميوه هاي تابستوني هم هست قرار نيست با آبريزش بيني بريم تست ك اگه نداشتيمم همونجا بگيريم 

طوري ك شما نوشتي عالم و آدم كرونا دارن ؛ الان فصل حساسيت ب ميوه هاي تابستوني هم هست قرار نيست با آبر ...

من ننوشتم

اين فوق تخصص ويروس شناسي از امريكا ميگه

نه من

برو پيجش بخون

هر روز هم دكتراي ايران باهاش لايو دارن

اكثرا از بيمارستان مسيح دانشوري

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
طوري ك شما نوشتي عالم و آدم كرونا دارن ؛ الان فصل حساسيت ب ميوه هاي تابستوني هم هست قرار نيست با آبر ...

والااااا

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
خب اگه كرونا همينه ك اكثرا هر روز صبح علائمشو دارن بذا باشه 

ولي ي عده رو ميكشه

اخر متن اقاي دكتر رو نخوندي

نوشته علايمش كه براي شما خفيف هست ممكنه يكي از اطرافيانتون رو بكشه 

والااااا

بخدا ؛ من الان ٥ روزه خارش گلو و سوزش بيني و شقيقه درد و گوش درد دارم ؛ از لحظه اي شروع شد ك عرق كردم زير كولر خوابيدم ؛ انقد اين روزا گفتم من كرونا دارم امروز چنان تپش قلبي گرفتم ك نفسم قطع شد ب خودم روحيه دادم خوب شدم ؛ انقد از شوهرم پرسيدم ب نظرت كروناس ك برداشت گفت اگه كرونا هم باشه ميبيني ن من علائم نشون دادم ن بچه تموم شد رفت ؛ كرونا همين استرس من و شماس ك باعث تپش قلب و تنگي نفس ميشه ك باعث ميشه بريم تست و همونجا بگيريم و آمار و ببريم بالا 

پيج آقاي دكتر و بدين بهم اگه واقعا جواب دايركت و ميده 

اره جواب ميدن

الان لينك ميذارم

پيج آقاي دكتر و بدين بهم اگه واقعا جواب دايركت و ميده 

https://instagram.com/_dr.kay_?igshid=3jp5q3cewblm