zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عنوان هی بگید واکسن واکسن کو واکسن اینو ببینید 434 بازدید | 34 پست https://www.instagram.com/p/CDJWHW0p1fL/?igshid=1l79uez8o027i سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1399/05/06 | 17:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 بفرما رعایت کنید جای نق زدن برای واکسن سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16067 حریرچی همش میگه یسال یسال دیگه یسال ازکی شروع میشه کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 حریرچی همش میگه یسال یسال دیگه یسال ازکی شروع میشه گفت دیگه میشه بهمن ما آخر سال میلادی سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 52495 اینم الکیه باباحالا حالاها واکسنی در کار نیست ... ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه ی هنر دور از تو اندیشه ی بدان پاینده مانی تو جاودان #پاینده_ایران👑💙👑
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17735 https://www.ninisite.com/discussion/topic/4770752/هي-نياييد-بگيد-سرماخورديم-بخدا-كرونا-داريد?postId=147885457# اين تاپيكم برن بخونن بد نيست براشون من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
زیر_چتر_خدا عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 16067 گفت دیگه میشه بهمن ما آخر سال میلادی بحق علی و اولاد علی نابودبشه کرونا کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 اینم الکیه بابا حالا حالاها واکسنی در کار نیست ... میان فحش میدن به ایران چزا بی عرضه است نمیخره! خب کو؟ سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 52495 میان فحش میدن به ایران چزا بی عرضه است نمیخره! خب کو؟ چی بگم ..... ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه ی هنر دور از تو اندیشه ی بدان پاینده مانی تو جاودان #پاینده_ایران👑💙👑
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 بحق علی و اولاد علی نابودبشه کرونا بحق علی من حاجت بگیرم زود آااااخ سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
شمعدونی۶۴ عضویت: 1397/03/30 تعداد پست: 17735 گفت دیگه میشه بهمن ما آخر سال میلادی بنظرت اخر سال ميلادي به دست ما ميرسه ؟الان انگلستان پيش خريد كردهمگه توليد چقدره؟اكثر كشورهاي پيشرفته پيش خريد كردن من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 بنظرت اخر سال ميلادي به دست ما ميرسه ؟ الان انگلستان پيش خريد كردهمگه توليد چقدره؟ اكثر كشورهاي پي ... کو اصلا که بخواد برسه اومدو اصلا نشد سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
سایه_آبی عضویت: 1397/05/15 تعداد پست: 2436 بفرما رعایت کنید جای نق زدن برای واکسن رعایت که میکنیم. من بیرونم میرم خیلی سرکارم میرم. اما همیشه ماسک دارم. لباسای بیرونمم هربار میام میشورم. الکم تند تند به دستام و سطوح میزنم به لطف خدام تا حالا نگرفتم. اگه رعایت کنیم نمیگیریم انشالله خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش
زرگل7469 عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 3146 گفت دیگه میشه بهمن ما آخر سال میلادی آخر سال میلادی میشه دی ماه خدایا شکرت .....