2777
2789
25 رهن +20 وام+80 نقد چون اونجا نیستم تلفن بنگاه رو میذارم هماهنگ کنید بنگاه مسکن 77 آدرس فلکه پنجم فردیس کرج بلوار قریشی جنب رجایی غربی املاک 77 تلفن 02636515583 موبایل اقای قریب 09127656975 بگین ساختمان یاس برای صنایع دفاع
عزیزم اگه واقعا فروشنده هستی قیمت رو پایین تر بیار. اولا اینکه ساختمان شما نوساز نیست و 5 سال سخته دوما اینکه ط سوم و اسانسور نداره و محلیتش هم خوب نیست. خونه های دور وب رش رو منظورمه. من خودم تو فردیس یه واحد دارم گذاشتم برای فروش. محلیتش از مال شما خیلی بهتره و همچنین ساختش ولی سر قیمت 1280 مشتری میخواد و منم دیگه چاره ای ندارم باید بفروشم چون روز به روز پایین تر میاد. اگه قیمتت رو پایین تر اوردی به من خبر بده شا ید بتونم براش مشتری پیدا کنم ولی تو این کسادی کسی به اونجا 1500 نمیده. کلا بلوار قریشی یه جوریه که تا اسمش میاد طرف میگه نمیخوام. بعد هم ساختمان هوا فضا هم محلی ها چون در جریان ساختش هستن میدونن نمیشه به محلی بفروشی اونم با این قیمت. به هر حال امیدوارم خوب بفروشی ولی گفتم اگه واقعا قصد فروش با قیمت پایین تر داشتی به من خبر بده احتمالا یه نفر هست که بخواد اونجا رو .ممنون
قهر که می کنید مراقب فاصله ها باشید بعضی ها همین حوالی منتظر جای خالی برای نشستن می‌گردند . . .