2777
2789
عنوان

کمک لطفا...

755 بازدید | 10 پست
دیروز بعد 6 ماه مرخصی زایمانم برگشتم به کارم اما همون اول و موقع احوالپرسی مدیرم گفت دیگه به من نیاز ندارن و ....

خیلی حالم گرفتس اخه دقیقا همون لحظه اول شوکه شدم با کلی نگرانی بخاطر پسرم که ازش جدا شده بودم و بعد هم اون برخورد
جای من بودین چیکار میکردین؟؟؟؟ من کار کردن رو دوست دارم و موندن تو خونه برام سخته امااز طرفی هم میگم شاید بهتر باشه پیش پسرم بمونم نمیدونم اصن حس خوبی ندارم....
واااااااااااااااه ، کجا کار می کنی؟مگه اینقدر الکیه که از کار بیرونت کنن.تو طبق قانون از حقت استفاده کردی. به نظر من کوتاه نیا و حتما پیگیری کن. اینکه در کنار پسرت باشی خوبه ولی تا کی؟ چون تا حالا سر کار بودی بلاخره یک زمانی از تو خانه ماندن خسته میشی.اونوقت توی این اوضاع بی کاری باید دنبال کار بگردی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اگر شرکت خصوصس کار می کنی و مدت قراردادت در زمان مرخصی تمام شده باشه می تونه که البته اسمش هم اخراج نیست پایان قرارداد هست. ضمناً الان 2سالی می شه که با اخراج شرکت ها موظف هستند تا زمان کار حقوق، عیدی و سنوات رو پرداخت کنند و دیگه حق السعی بعد از اخراج تعلق نمی گیره. یعنی تا آخرین روز قبل از 6ماه مرخصی زایمان ولی باید اون رو پرداخت کنند
از نظر من تو خونه نمون با کارای دیگه مثل کلاس و ورزش و ... تا مدتی که بتونی بعدش بچه رو طولانی پیش کسی بذاری سر خودتو گرم کن بعد بچه رو یا بذار پیش مامانت یا مامان شوشو وبرو سر کار. حتماً برو سرکار چون اگه مثل من نتونی بیکار بشینی آدم دق می کنه