2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم لطف کردین😙

سلام عزیزم چی بود تاپیکتون؟ فکر کنم دعوا شده بود واسه همین حذف شده برگردونم دوباره برمیگردن دعوا رو شروع میکنن

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
سلام عزیزم چی بود تاپیکتون؟ فکر کنم دعوا شده بود واسه همین حذف شده برگردونم دوباره برمیگردن دعوا رو ...

سلام عزیزم  تاپیک من دردل مادران بود یک ساله که هست نه دعوایی نشده  ممنون میشم  برگدونید   همه اعضا منتطرن چون اونجا مادران داغدار باهم دردل میکنیم وبه هم خیلی کمک کردیم تا الان وهمو اروم میکنیم

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
سلام عزیزم  تاپیک من دردل مادران بود یک ساله که هست نه دعوایی نشده  ممنون میشم  برگدو ...

اسمش؟

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2957813/مادرهایی-که-بچه-از-دست-دادین-والان-دوباره-یا-اقدامین-یا-باردارین-و-یا-هم-دوباره-مامان-شدین-بیان-با?postId=117921282

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
ممنون میشم بر گردونید

گزارشم نخورده بود حتما یکی اشتباهی این تاپیک رو داده تو تاپیک حذف 

فعال شد

گزارشم نخورده بود حتما یکی اشتباهی این تاپیک رو داده تو تاپیک حذف  فعال شد

وای ممنونم دست شما درد نکنه     .ببخشید من یه ماهه کاربریم تعلیق شده پیامم دادن میشع درستش کنید  خواهش میکنم 😙😙😙😙 کاربر هدانا 

وای ممنونم دست شما درد نکنه     .ببخشید من یه ماهه کاربریم تعلیق شده پیامم دادن میشع ...

باید تماس با ما سایت پیام بدید
یا  تلگرام ادمین به شماره 09191027600

باید حتما اطلاعات کاربری مثل شماره یا ایمیلی که عضو هستین رو بدین

باید تماس با ما سایت پیام بدید یا  تلگرام ادمین به شماره 09191027600 باید حتما اطلاعات ک ...

ممنونم حتما