2777
2789
عنوان

غم دنیا رو دلمه. . .

463 بازدید | 30 پست

هفته ی پیش دختر یازده ساله م پریود شد. دکتر گفته بود حداقل تا دو سال دیگه نمیشه. الان قدش ۱۴۵. دارم از غصه میمیرم. بعضی دکترا میگن دیگه هیچ رشدی نداره بعضی میگن نهایت دو سانت.ما اصلا ژن کوتوله نداریم همه یا بلندن یا متوسط هیچ زنی تو خانواده با این قد نداریم. این همه دقت تو خوردن غذا و دادن کلسیم و زینک و خواب و ورزش همش الکی بود انگار هر کاری کردم برعکس جواب داد.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد پریود یهو قد کشیدم

۱۵۴ بودم شدم ۱۶۳

هر چند الانم قد بلند نیستم اما شکر

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
تحت نظر دکتر نبود؟

بود.همه جور ازمایشم داده بودم با چند تا دکتر مختلف که خیالم راحت بشه. علائم بلوغ داشت که گفتن برای سنش نرماله ولی تا دو سال دیگه پریود نمیشه.الان یه هفته ست تو شوکم.

چرا مطمئن باش قدش بلند میشه من خودم پنجم ابتدایی پریود  شدم اون موقع قدم همین حدودی قد دختر شما بود الا ن ۱۵۷ قدم البته ما ژنتیکی قد کوتاهیم 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
این باور غلطو کی کرده توی کله ی ماها  ک میگیم تا دختر پریود بشه دیگه قد نمیکشه ؟ هان؟

همین دکترا میگن. دیروز با هر دکتری حرف زدم همینو گفت.

چه ربطی داره تو سن بلوغ موهای زاید، اندام جنسی، پریود و رشد قد اتفاق میافته. دخترتون الان تو سن بلوغ هست و همه این اتفاقا باهم یا بافاصله کم براش اتفاق میافته. من دوم راهنمایی پریود شدم و رشد قدیم سوم راهنمایی بود