2777
2789
عنوان

غم دنیا رو دلمه. . .

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 30 پست
من الان قدم کوتاهه ۱۵۲ هستم ولی مشکلی ندارم با قدم و بعد پریودی اصلا قد نکشیدم... بستگی به ژنتیک دار ...

اخه ۱۵۲ درسته که کوتاهه ولی تو ایران زن با این قد زیاد هست. ولی ۱۴۵ دیگه از کوتاه گذشته.

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
اخه ۱۵۲ درسته که کوتاهه ولی تو ایران زن با این قد زیاد هست. ولی ۱۴۵ دیگه از کوتاه گذشته.

حالا قد میکشه بازم... نگران نباش. تحت نظر دکتر هم ک هست. توکل بخدا

لطفا به جز استارتر کسی ریپلای نکنه ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بعد پریود که توسن 13 سالگی بود فقط5 سانت رشد کردم الان قدم 158ریزه میزه هستم

اگه  به این قد برسه که جشن میگیرم غصه م اینه همین ۱۴۵ بمونه

چرا مطمئن باش قدش بلند میشه من خودم پنجم ابتدایی پریود  شدم اون موقع قدم همین حدودی قد دختر شما ...

به ۱۵۰ هم برسه راضیم.هر چند ژن قد بلند زیاد داره ولی انگار همه چی به هم ریخته. همه دوستاش که تا نصفه شب بیدار بودن و تغذیه شون فست فود و پفک و این چیزا بود بهتر رشد کردن. دختر من هشت شب میخوابید غذای فست فودی نمیخورد. در کنارش ویتامین و مکمل خیلی هم پر جنب و جوش. الانم هنوز عین یه بچه می مونه روحیاتش.

پریود شدن چه ربطی به قد کشیدن داره؟پس قدیما که دخترها زود پریود میشدن باید همه کوتاه میشدن

اخه میگن بعد پریود صفحات رشد سریع بسته میشه

من سیزده سالم بود پریود شدم قدم دوستانت بیشتر رشد نکرد الان 157هست قدم ریزه میزه تو خانواده ما هم اص ...

خب موقع پریود ۱۵۵ بودی بازم خوب بود.

عزیزم الکی پیشاپیش حرص نخور من خودم زمانی که پریود شدم ۱۵۵ بودم تا ۱۸ سالگی شدم ۱۶۸ که کلا انقدر ورزش های کششی دارم هرروز که الان ۱۷۰ هستم.اولا که بلند تر میشه حالا اگرم نشه چیزی از دست نمیده مهم اینه که یه دختر شاد و امیدوار داشته باشی.دختر عمه ی من ۲۷سالشه ۱۵۰ ست قدش از بچگی انقدر عمم بهشون اعتماد به نفس و ارزش داد ک انقدرررر دختر شاد و پرانرژی هست که نگو.۲۲ سالگی با یه مرد عاشق ازدواج کرد.زندگیش بهشته پر از احترام متقابل توجه متقابل عشق متقابل ارزش متقابل.اصلا دوکلمه باهاش حرف بزنی انقدر خوب و ماهه فقط ازش انگیزه میگیری.نه قد کوتاه از ارزش ادم کم میکنه نه قد بلند به ارزش ادم اضافه میکنه ادم هر قدی داره باید شاد و خوشحال باشه.شما مادرشی باید این حس و بهش بدی که با هررر ویژگی عاشقشی.هیچوقت درمورد قدش اظهار ناراحتی نکن چون بدترین آسیب و بهش میزنی.و در کل حال آیندش بسته به رفتاریه ک الان شما و پدرش باهاش دارین

عزیزم الکی پیشاپیش حرص نخور من خودم زمانی که پریود شدم ۱۵۵ بودم تا ۱۸ سالگی شدم ۱۶۸ که کلا انقدر ورز ...

ممنونم عزیزم از دلگرمیت. منم واقعا به فکر اینکه قد بلند داشته باشه نیستم فقط میخوام نرمال باشه. و ۱۴۵ برای یه زن خب زیر نرماله.

ممنونم عزیزم از دلگرمیت. منم واقعا به فکر اینکه قد بلند داشته باشه نیستم فقط میخوام نرمال باشه. و ۱۴ ...

نگران نباش عزیزم.من ب شخصه دخترایی که میشناسم بیشتر قدشونو بعد از پریودی کشیدن.مخصوصا که شما میگین قد کوتاه ندارین.فقط ناامید نشین🌹🌹🌹

به ۱۵۰ هم برسه راضیم.هر چند ژن قد بلند زیاد داره ولی انگار همه چی به هم ریخته. همه دوستاش که تا نصفه ...

عزیزم خدارو شکر کن که تنش سالمه هنوز خیییییلی وقت داره برا رشد  مطمئن باش همین قدی نمی‌مونه قدش بلند میشه من خودم ۱۱سالم بود پریود شدم ۱۶ سالم بود زایمان داشتم بازم با درو بریام  هم قدم 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
نگران نباش عزیزم.من ب شخصه دخترایی که میشناسم بیشتر قدشونو بعد از پریودی کشیدن.مخصوصا که شما میگین ق ...

ممنون عزیزم   

عزیزم خدارو شکر کن که تنش سالمه هنوز خیییییلی وقت داره برا رشد  مطمئن باش همین قدی نمی‌مونه قدش ...

عزیزم. . . چه قدر زود مامان شدی