2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها منم می خوام تمیز بتشم اما نمی شه. اصلا کار خونه رو دوست ندارم. بیرون هم کار نمی کنم. خیلی دنبالش گشتم. اما نشد. تو خونه صبح ها نمی تونم بیدار شم. اگه ساعت کوک نکنم تا یک خوابم. شوهرم 3 میاد خونه منم 2 بدو بدو. شروع می کنم به غذا درست کردن و خونه تمیز کردن. دستشویی و حموم و کلا همه چیز رو هر وقت کثیف می شه می شورم. تازه با کلی فشار روحی. البته از نظر روحی خیلی افسردم اما وقتی خونه تمیزه حالم بهتره. شوهرم هم همش گله داره. چی کار کنم؟ :ـ(
راه خواهم افتاد ... باز از ریشه به برگ ... باز از بود به هست
منم خیلی تنبل هستم ولی خونم با وجود دو تا پسر بچه تمیزه فقط یه کم ریخت وپاشه که اونم به خاطر کوچیکی خونه واسباب بازیهای بچه ها وریخت وپاشهای شوهر هست وگرنه اگه یکی سرزده بیاد خونم هیچ وقت کثیف نیست با اینکه خیلی تنبل هستم ولی کثیفی رو هم دوست ندارم نمیزارم خونم کثیف بمونه ولی مثل بعضی از خانومها که گفتن دایم دستمال دستم نیست ویا دایم تو آشپزخونه نیستم ولی هیچ وقت کابینتهام اونقدر کثیف وچرب نبوده که نشه با یه دستمال پاکش کرد کلا اعتدال دارم نه خیلی وسواسی ام نه خیلی کثیف ههههههههه چقدر از خودم تعریف کردم