2777
2789
عنوان

☂️ آیا گوشی معیوب و قدیمی بلااستفاده تو خونه داری؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 25 پست
زدمش زمین 🥴بازم درست نشد

سلام

وقت بخیر

خوب هستید؟

اجازه بدید شارژش تموم بشه

بعد شارژ کنید

فعلا اولین قدم همینه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت بخیر خوب هستید؟ اجازه بدید شارژش تموم بشه بعد شارژ کنید فعلا اولین قدم همینه

سلام ممنونم 

ببخشید بازم مزاحم تون شدم 

الان اطرافم هیچ کس نیست کمکم کنه تنها دسترسی هم ک داشتم به سایت و شما بود 

الان گذاشتم خاموش بشه ولی همچنان چراغش روشن

و چشمک میزنه انگار ک پیام داشته باشم اینجوری

ریست فکتوری هم کاربری گفتش 

انجام دادم ولی این تکون نمیخوره همچنان همونه

خبرت هست که دلتنگ نگاهت شده ام  ؟ باز من بی قرار تو و چشمان خمارت شده ام ؟‌❤🕊 ...https://abzarek.ir/service-p/msg/1998659

سلام وقت بخیر خوب هستید؟ اجازه بدید شارژش تموم بشه بعد شارژ کنید فعلا اولین قدم همینه

داداش الان ب حالت ریست فکتوری هم افتاد 

دکمه قفل و هوم و الان پایین

خب ی صفحه آبی میاد برام نوشته بود ریستارد خب اونم زدم

الان زده دانلود زنگ

منتها دانلود نمیشه چجوری دانلود کنم

خبرت هست که دلتنگ نگاهت شده ام  ؟ باز من بی قرار تو و چشمان خمارت شده ام ؟‌❤🕊 ...https://abzarek.ir/service-p/msg/1998659

داداش الان ب حالت ریست فکتوری هم افتاد  دکمه قفل و هوم و الان پایین خب ی صفحه آبی میاد برام ن ...

مگه روشن شده؟؟؟؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
مگه روشن شده؟؟؟؟

نه اول روشن نشد

دیشب بهم گفتین گوشی و بذار تا خودش باطری تموم کنه

صبح بلند شدم دیدم چراغ پیامش دیگه چشمک نمیزنه گوشی کاملا خاموشه روشن نمیشه

منم گفتم بذار امتحان کنم 

این ریست و که میگن من انجام دادم 

ولی گزینه دانلود اورد  بعد دوباره گوشیم ازین حالت خارج شد باز از کار افتاد منم در اوج ناامیدی زدم شارژ

اول شارژ نگرفت بعد از کلی دیدم یه درصد گرفت 

روش کردم

دیدم درست شده 😄 گوشی عجیبیه 

واقعا شرمنده تون  شدم از دیشب هی تگتون میکردم

حلال کنید 

نه اول روشن نشد دیشب بهم گفتین گوشی و بذار تا خودش باطری تموم کنه صبح بلند شدم دیدم چراغ پیامش دیگ ...

خواهش میکنم این چه حرفیه

در خدمتم

ببخشيد شما گوشي دست دوم اندرويد أرزون ندارين پولش زياد نباشه 

سلام

خیر مناسفانه