2777
2789
عنوان

اقا یکی اومده مزاحمم شده نوشته تو ج..نده ای و ... دیدمت منم نمیدونم کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 41 پست

بگو اونی که تو دیدی ننت ریس اتحادیه ج$نده ها بود منم دیدم ولی کاری نداشتم چون خدا سر داده رو بدن باشه نه تو کو$ن دیگران دیوث

بگو سرت تو کار خودت باشه دنبال کارای من نباش مگنه بد برات تموم میشه 

بلاک کن

جالبه مثل همین تایپک چند دیقه پیش بود 

خدایا یه نور تو تاریکی هایم قرار بده
بگو اونی که تو دیدی ننت ریس اتحادیه ج$نده ها بود منم دیدم ولی کاری نداشتم چون خدا سر داده رو بدن باش ...

😮😮😮😂😂😂😂😂

نرسیدم به چیزایی ک میخواستم قانون جذب رو میگم 😉پیرو قانون جذب منم 9/9/99پنج تا النگو طلا دستمه با یه سرویس هم گردنم و..❤❤خواهشن لطفن تاپیکای دعوا منو صدا کنین خیلی دوس دارم خب😊eliimmm69 سابق هستم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید از مرحوم شوهرت بهت ارث رسیده یا قراره برسه خانواده اش دارن اینطور می کنن. ممکنه بعدشم یه اینطوری دلتو غصه دار کردن. یه اقای مهربون بفرستن تو پیام بگه ازت خوشم اومده و اینا که ازت آتو داشته باشن با آبروت بازی کنن. حواست باشه به هر کسی اعتماد نکن. حتی خانم که بیاد بگه می خوامت واسه برادرم و فلان و حالا بیا باهاش حرف بزن و ... . 

ببخشید همسرتون چه مدته فوت شدن؟

کارگاه بازیم گل کرد  تاپیکاشو بخونی متوجه منظورم میشی..تاپیک جاری و دوست پسر و و و ...

💙 دلیل نفسام 💙 پسرام 💙 دارم میرسم به آرزوهام کم کم💙
ن گلم اون فحشم داد منم فحشش دادم حالا میگه میدم شکایت کنم

بگو بره شکایت کنه ..فحشاشو داشته باش و بلاکش کن جلوی اینجور مردا بخای بترسی و کم بیاری دست میزارن روی نقطه ضعفت ...خصوصا ک مردی هم پشتت نباشه ..نگران نباش محلش نده..

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
بگو بره شکایت کنه ..فحشاشو داشته باش و بلاکش کن جلوی اینجور مردا بخای بترسی و کم بیاری دست میزارن رو ...

گلم ابن جریون مامانم بود ن من مامانم بعد فوت پدرم کار میره یکی اومد اس داد هزاتا فحش داد از خونواده پدرم ک تو ابنی ... ک کار میکنی 

گلم ابن جریون مامانم بود ن من مامانم بعد فوت پدرم کار میره یکی اومد اس داد هزاتا فحش داد از خونواده ...

اها..معذرت میخام دقت نکردم..حرفایی ک مردم میگن رو محل نزاره اونی ک این تهمتا رو میزنه لابد دشمنی و کینه داره باهاتون ..توجهی ب این تهمتا نکنید

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
اها..معذرت میخام دقت نکردم..حرفایی ک مردم میگن رو محل نزاره اونی ک این تهمتا رو میزنه لابد دشمنی و ک ...

ن گلم بخدا اونقدر وضع مالیمون بده خب مامانم چیکار کنه کار نره اخه چهارتا دختریم