2777
2789
عنوان

خدا بهمون خیلی رحم کرد....

4984 بازدید | 45 پست
خدایا شکرت که بهمون رحم کردی.
شوهرم دیروز از ارتفاع 5 متری سقوط کرد!!! اونم داخل یه مخزن بتنی!!! وای خدااااا. اهواز بود. من امروز خبردار شدم. از هوش رفته بود و به سختی نفس می کشیده. سرش هم زخمی شده و خونریزی داشته. همونجا می برنش بیمارستان و تا صبح عکس و MRI و ... به شدت هم تهوع و سر گیجه داره. امروز ظهر اوردنش تهران. مستقیم بردیمش بیمارستان و دکترا گفتن هیچیش نشده! جالبه فقط درد و کوفتگی و زخمش هم سطحی بوده! حتی یه کبودی هم نداره. نمی دونید چه حالی داشتم. هنوزم که هنوزه شوکه هستم. درسته کمرش خیلی درد می کنه و دکتر بهش یک هفته استراحت مطلق داده، ولی خدا رو شکر آسیب جدی ندیده. نمی دونم خدا به جوونیش رحم کرده یا به من تنها یا یه به دختر کوچولوم.
امروز فهمیدم چقدر باید قدر زندگی قشنگی که باهاش دارمو بدونم. فهمیدم چقدر دوسش دارمو و دلم می خواد داد بزنم..... خدایا شکرتتتتتتتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر
ببین کجا دست کی رو گرفتین که اینجا خدا دستتون رو گرفت
حتما صدقه بده

روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن ...........فردا که نیامدست فریاد مکن .........
برنامده و گذشته بنیاد منه .............حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
واقعا عزیزم قدرشو بدون خدا خیلی به همسرت و شما رحم کرده . خیلی سخته رفیق نیمه راه بودن . من داییم پارسال از کوه سقوط کرد و همسر و دو تا دخترشو تنها گذاشت . خیلی زندگیشون سخت و بی روح شده همشون افسرده شدن . خدا بهت خیلی نظر کرده باید شاکر باشی .
سلام فاطمه جان منم تنم لرزید صدقه یادتون نره حتما یه قربونی بدین
به نام خداوند مهربان که عشق و علاقه او در بدن من جاریست خداوند کائنات که بهترین ها را برای من می خواهد. من سرشاز از عشق و محبتم. هر آنچه که مرا ناراحت و خشمگین کرده چه در گذشته و چه در حال آزادانه رها می کنم و می بخشم . من فرزند تابناک خدایم. من 58 کیلو هستم هستم هستم!!! من سالم و خوشبخت هستم هستم هستم !!! LilySlim Weight charts
فاطمه جان ... دقیقا آدم تو این موقعیت ها خیلی یکه میخوره و به خودش میاد ...

خداروشکر که طوریشون نشده ...

افسوس روزی خواهد آمد که بی دینی، نمادروشن فکری است!(دکتر علی شریعتی )
خدا خیلی بهتون رحم کرده. شکر. دور از جون شوهرت شوهر خواهر من از ارتفاع 2 متری افتاد. 10 روز توی کما بود آخرش هم فوت کرد. خونریزی مغزی کرده بود طفلک. سه تا بچه مونده با خواهر بیچارم که فقط 31 سالش بود. عزیزم یه صدقه بده و هیچوقت هم از شکر خدای مهربون غافل نشو.
2810