2777
2789
عنوان

کسی تاحالا کار در منزل انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42362 بازدید | 23 پست

سلام. خانم فافایی۱۲۹۰ ببخشید یه سوال داشتم در مورد کاری که فرمودید

پکیج آموزشی که تو این سایت می‌فروشند ویس و ویدیو هست یا فایل pdf؟

واین که شما میتونید بگید این کاری که قراره تواین پکیج آموزش بدن چه کاریه و آیا واقعا کار ساده ای هست؟

با سلام به همه  

اگه دنبال کسب درآمد در خونه هستید

پیشنهاد میکنم که یه سری به این سایت بزنید😍

https://www.p30rank.ir/?ref=1131701

معلومه که همتون موبایل یا کامپیوتر با اینترنت دارید

اول در سایت ثبت نام میکنید بعدشم چند روش کسب درآمد داره

که آسونترینش سرچ کردن اسم سایت ها توی گوگل هست

رتبه اون سایت ها میره بالاتر و شما پول میگیرید

اگه نیاز به آموزش دارید به این کانال تلگر.ام برید توش آموزش تصویریش هست

@Iran20film

من دارم توش کار میکنم درآمدش خوبه. شمام امتحان کنید

اشالله موفق باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باسلام خدمت همه خانوم های عزیز

اگر دوست دارید که در منزل بمونید و برای کار مجبور به بیرون رفتن  نباشید. اگر دنبال یک کار پاره وقت بدون سرمایه و با درآمد میلیونی هستید برای شما یک پیشنهاد خیلی خوب داریم. برای این کار فقط باید در طول روز چند ساعت برای بازاریابی تلفنی وقت بگذارید . نیازی به تماس های خیلی زیاد نیست چون خدمات ما مشتری های خاص خودش رو داره که آدم های متشخص و محترمی هستند . آموزش های لازم بصورت فایل pdf براتون تو تلگرام یا واتساپ ارسال میشه و هرکجا نیاز به راهنمایی یا سئوالی داشتید میتونید تماس بگیرید . ما یک گروه آموزشی هستیم و کار فرهنگی انجام میدیم. اگر دوست دارید بازاریاب گروه آموزشی ما در شهر خودتون بشید به شماره 09376685733  درتلگرام یا واتساپ پیام بدید تا شرایط همکاری رو براتون ارسال کنم.

با آرزوی بهترینها برای شما  

یکیو میشناختم از این جعبه ها درست میکرد ولی آخر هفته که میبرد کلی از همش ایراد میگرفتن نهایت میگفتن ...

اگه دنبال کار در منزل هستی و به کار فروش اینرنتی محصولات آرایشی اورگانیک علاقه داری توی واتساپ به این شماره پیام بده ۰۹۹۰۲۶۳۱۹۴۷ 

تو خونه خیلی حوصلم سر میره شوهرم میره سر کار شب میاد منم تا اون موقع خونه ام اگه کار آسون و بد؟ن کلا ...

اگه دنبال کار در منزل هستی و به کار فروش اینرنتی محصولات آرایشی اورگانیک علاقه داری توی واتساپ به این شماره پیام بده ۰۹۹۰۲۶۳۱۹۴۷ 

خدا لعنتشون کنه از منم 700 هزار تومان گرفتن به عنوان اینکه وسایل بسته بندی چسب برق را میفرستن گفتن ماهی چهارمیلیون درآمد داره بعد از اینکه پول رو گرفتن دیگه بلاک کردن و جواب ندادن حتی رفتم پلیس فتا شکایت کردم کلی هزینه کردم دوندگی کردم آخرش بجایی نرسید دیگه نرفتم فایده ای نداشت  دزدهای کثیف حرومزاده😢

سلام بچه ها من رفتم برای جعبه کادویی سی تومن ازم برای ضمانت گرفتن ده دومنم برای کلاساش شوهرمم تو کلا ...

خدا خیرت بده ابجی منم شدید به کار نیاز دارم رفتی به منم خبر بده شاید منم بیام اونجا