2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29172 بازدید | 1612 پست

نی نی یار جان سلام.اول اینکه شرمنده بخاطر مسائل خیلی پیش پا افتاده مدام شما اذیت میشید.این کاربر بی دلیل من و بعضی از کاربرارو متهم ب فحاشی و توهین کردن.لطفا بررسی کنید.من هیچ توهین و فحاشی نکردم.تذکر بدید بخاطر مشکلات خوشون مزاحم ما نشن.مدام مارو تگ میکنن

@masoume_masoud      

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
نی نی یار جان سلام.اول اینکه شرمنده بخاطر مسائل خیلی پیش پا افتاده مدام شمارو اذیت میشید.این کاربر ب ...

ممنون میشیم رسیدگی کنین.بازم شرمنده نی نی یار عزیز

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار اگه فحش دادم 

احمق رو تو به من نگفتی؟ولی من جوابتو ندادم؟یادت رفته؟منتها من مثل تو نیستم.بخاطر مسایل الکی مزاحم نی نی یارنمیشم

احمق رو تو به من نگفتی؟ولی من جوابتو ندادم؟یادت رفته؟منتها من مثل تو نیستم.بخاطر مسایل الکی مزاحم نی ...

مدرک داری بزار دروغگو 

چه مادری هستی تو وای به حال بچه ای که زیر دست تو بزرگ شه من از اولش گفتم مزاحم من نشو نی نی یار خودش رسیدگی میکنه ولی تو شروع کردی ادامه دادن و با اون یکی کاربر هرچی لایق خودت بود به من گفتی پس بشین تا من اسکرین شاتا رو برای نی نی یار شب که تاپیک و بست فرستادم بمون تا خودش رسیدگی کنه من چندسال عضوم کسی ازم چیزی ندیده تو که یه هفته عضوی 

مدرک داری بزار دروغگو  چه مادری هستی تو وای به حال بچه ای که زیر دست تو بزرگ شه من از اولش گفت ...

یهدهفتهدعضوم چون گوشیمو عوض کردم و عضویت قبلیم رمزشو نداشتم.دوما واقعا ادم عجیبی هستی.از روی روزای عصویت اطرافیانتو میشناسی.بیخیال.نی نی یار هم یه ادمه مثل تموم ادمای دیگه.الانم مسیول این سایته بزرگه.فک نکنم که اسیر بچه بازیه یه عده ادم دیگه بشه

درضمن شما بخاطر یه مسئله پیش پا افتاده مادربودنه منو زیرسوال میبری؟ربطش چیه؟والا من نرفتم ببینم کی هستی یا تاپیکا قبلیت چی بوده اصلا.شما کنجکاوی زیاد

یهدهفتهدعضوم چون گوشیمو عوض کردم و عضویت قبلیم رمزشو نداشتم.دوما واقعا ادم عجیبی هستی.از روی روزای ع ...

صددرصد روزانه کلی ادم عجیب و غریب میبینه

@نی_نی_یار_3        

لطفا میاید به این خانم تذکر بدین.نال و نفرین کوچه خیابونیو اوردن وسط سایت.من دیشب تو گپ بودم خانم ساغر چیزی نگفتن که این خانم جوگیر شدن.لطفا کاری کنید که این بچه بازیارو تموم کنه مسعود معصومه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
@نی_نی_یار_3     لطفا میاید به این خانم تذکر بدین.نال و نفرینش کوچه خیابونیشونو اوردن ...

چه رویی داری تو کوچه خیابونی ام معلومه خودتی که انقدر رو داری وقتی نی نی یار اومد اسکرین شات حرفاتو میزارم