2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29167 بازدید | 1612 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما حتما خصوصیتو چک کن

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻

حتما چک کنین عزیزم فعلا ک فقط شما جوابگو هستین

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
نههههههههه😨😨😨😨😨

چی ن چرا ن

گفتی یکاری کنین هیچکس نتونه عکس بزاره 😟خیلی بد میشه اینجوری خب

بابا مگه نمیبینی اتفاقاتو اخه هرکیییی از راه میرسه عکس کاربرا بیچاررو برمیداره پخش میکنه چ وضعشه

یک کاربر زن مال سال ۹۷ بوده یهو اومده ۶ تا عکس از کاربرا تو تاپیکا پخش کرده 

یا اون یارو ک کنار عکسای بد میزاش عکس کاربرارو یا این وقیح دیوانه

بابا مگه نمیبینی اتفاقاتو اخه هرکیییی از راه میرسه عکس کاربرا بیچاررو برمیداره پخش میکنه چ وضعشه یک ...

خب متاسفانه عقده توجه دارن فکر کنم چون تو زندگی واقعیشون عقده ها و...داشتن که الان اینجوری دارن خالی میکنن البته منظورم وقیح و امثال وقیح هستش 

خب متاسفانه عقده توجه دارن فکر کنم چون تو زندگی واقعیشون عقده ها و...داشتن که الان اینجوری دارن خالی ...

اره خیلی پرو شدن دیگه واسه همین تنها فکری ک ب ذهنم رسید همین بود گلی

2810