2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29167 بازدید | 1612 پست
ینی ی کاربریو ب خواست ی نفر دیگه باز کردین؟😕😕

نمیبینی هر چن روز ی بار چن نفر جمع میشن تو ی تامیک اه و نالــــه تو رو خدا فلانی رو برگردونید😕

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

نی نی یار خسته نباشید تگم خرابه میشه درست کنید

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خسته نباشین ببخشید سوالم خیلی مهمه برام چجوری میشه پیام هایی که از اول دادیم تو تایپیک ها  رو پاک کنیم مال قبل باشه  رو میگم 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
😁😁 چرا میخندی میشع شما گزارش بزنی؟؟؟😁😁😁

زدم واست 💙

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
چرا منو تگ میکنن آبی نمیشم 

برای فنی فرستادم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

سلام خسته نباشید من نمیتونم امضابذارم چیکارکنم?

عزیزم برای امضاتون از ایموجی ، اعراب و اینتر استفاده نکنید متنتونو پشت سر هم تایپ کنید

منم اصلا نميتونم ني ني يار ها رو تگ كنم

هيچ كس رو نميشه تگ كنم

كاربري قبليم ب خاطر بحث سياسي دوماهه بسته ست باز نميشع

در ضمن خسته نباشيد😌

قاعده هشتم:🍀هیچ‌گاه نومید مشو. اگر همه درها هم به رویت بسته شوند، سرانجام او کوره راهی مخفی را که از چشم همه پنهان مانده، به رویت باز می‌کند. حتی اگر هم‌اکنون قادر به دیدنش نباشی، بدان که در پس گذرگاه‌های دشوار باغ‌های بهشتی قرار دارد. شکر کن! پس از رسیدن به خواسته‌ات شکر کردن آسان است. صوفی آن است که حتی وقتی خواسته‌اش محقق نشده، شکر گوید.
برای فنی فرستادم

ممنونم آبجی گلم 😘 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
😂😂😂😂

🔫😭

ینی ی کاربریو ب خواست ی نفر دیگه باز کردین؟😕😕

میگن خودش خواسته

2810