2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29172 بازدید | 1612 پست
اگه تعلیق شدم به لطف ایشون.تامیک میزنم .امیدوارم پیدات کنم

به لطف کی 🤔🤔🤔🤔

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کی نمیزاره  

دیشب یه نفر تاپیک زده کسی دوست از تهران نمیخواد ترجیحا متاهل منم نی نی یارو تگ کردم چون فکر کردم اقاست دوست شما شروع کرده به من میگ وحشی کشتیش و حرفای دیگ منم شکایتشو به نی نی یار گفتم تا رسیدگی کنه 

دیشب یه نفر تاپیک زدی کسی دوست از تهران نمیخواد ترجیحا متاهل منم نی نی یارو تگ کردم چون فکر کردم اقا ...

اولا میرفت بالا میخوند میدید.داری کش میدی

دوما مثلا اقا باشه از تو مجازی نمیتونس کسی رو ازار بده که هرکسی عقل داره خب نمیرفتن.این سایتم هم مرد داره و هم زن.اینهمه تعصب نمیخواد

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم
دیشب یه نفر تاپیک زدی کسی دوست از تهران نمیخواد ترجیحا متاهل منم نی نی یارو تگ کردم چون فکر کردم اقا ...

اهان عیبی نداره من به جاش معذرت میخوام ناراحت نشو یه صلوات بفرستید تموم بشه دلخوریاتون ❤

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

سلام نینی یار ممنونم میشم دوتا  تاپیک لطفا راجب این عکس نظر بدین منو حذف کنین🙏

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

راجب این عکس نظر بدین دوستان

راجب این عکس نظر بدین دوستان

ی دنیا ممنون میشم حذف کنین دوتا تاپیکمو نینی یار جان

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

با سلام و عرض ادب و تشکر از شما و همکاران در ایجاد سایت آموزنده و خوبتون.

بنده دکتر حمید محمودی هستم به اسم من در گوگل جستجو بفرمایید رزومه علمی من هست

قبلا منشی من به شما پیام داده فرمودید که پیام های خصوصی حذف میشه. در صفحه سوم آدرسی که به پیوست ارسال میشه کاربری با نام mamane_kodakam  که آخرین کامنت صفحه سوم است بعد از نظر کاربری دیگه که در مورد من کامنت گذاشته بوده

اومده بی اساس سطح علمی من رو زیر سوال برده این قضیه توهین به شخص من و خصوصیه من خواستار حذف کل صفحه نیستم ولی لطفا کامنت این فرد با نام mamane_kodakam در آخره صفحه سوم حذف بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/623535/دکتر-تغذیه-خوب-تو-کرج-خواهش-اگه-سراغ-دارید-بگید

سلام نی نی یار خسته نباشید

من نمیدونم چرا تعلیق شدم

میشه لطفا کاربری قبلیمو برگردونین؟؟

ممنونم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏