2777
2789
عنوان

نی نی یار 3 هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 29169 بازدید | 1612 پست
سلام نی نی یار  کاربر یوسف _یوسفی  شناسایی شده البته خودش و کامل معرفی کرده بود و باعث نا ...

یعنی واقعا پست اول رو نخوندی عزیزم؟ 

بعد هم این کاربر تا پریروز همه میگفتن دروغ گفته با شما چجوری در تماسه؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/47266لطفا حذفش کنید 🙏37/زدم-به-سیم-اخر-میخوام-موهامو-این-مدلی-کنمعکس

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           
بابا مگه نمیبینی اتفاقاتو اخه هرکیییی از راه میرسه عکس کاربرا بیچاررو برمیداره پخش میکنه چ وضعشه یک ...

فقط وقیح نیست. خیلی از کاربرها عکس خانمهایی که بهشون حسودی می کنن و میذارن میگن این صیغه شوهرم شده اینطوری بدنامش می کنن. ممکنه چهار روز دیگه من و شما و بقیه قربانی همین موضوع بشیم.

فقط وقیح نیست. خیلی از کاربرها عکس خانمهایی که بهشون حسودی می کنن و میذارن میگن این صیغه شوهرم شده ا ...

میدونم قشنگم حالا من ک نمیزارم عکس اینجا ولی ی روزیم همچین اتفاقی افتاد کارشو بی جواب نمیزارم شک نکن 

فتا رو برا همین چیزا گذاشتن دیگه 

یکم جریمه بدن و شلاق بخورن درس عبرت میشه براشون

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
سلام نی نی یار چرا پروفایل منو تایید نمیکنید از دیروز عصرگذاشتم 

شاید موردی داره تمام عکس ها تایید شدن

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

2810