2777
2789

چشم وگوشمون وباز کردی چه خبره🙈🙈

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐

🌟🌙Αλλάχ♪❤️"جِسمـ مَن                                                                              قَلبِـ مَن                                                                              روحِـ مَن                                                                                    "  یکـ به یکـ تورا صدا میزنند .."تو" و خود"تو"چه‍ هستی که‍ اینگونه‍ تمامـ مرا به‍ تلاطمـ در آوردی؟!....                                                       {حُـــــسیـن(ع)}                                     مَرا محکمـ در آغوش خود بگیر ،چرا که‍ مهربون تر از آغوش تو هیچـ کجای اینـ دنیا ندیدمـ•••♪عِــزرائیل                   ^الهمـ عجل الولیکـ الفرج^

وای اره اسم دختره مژده ست خودش و شوهرش وضعشون خیلی بد بود الان ببین با تبلیغ تو اینستا چقدر آدم شدن دقیقا شوهره خیلی ازش سره از نظر قیافه من چند باری تو اینستا پیجشون رو دیدم 

Live the moment now✌

بابای منم وحشتناک خوش قیافه و جذاب بود 

یجوری ک همه ی دخترای فامیل و در و همسایه دنبالش بودن 

وقتی مجرد بوده حتی وقتی سنی هم ازش گذشت میومد ندرسه باز معلما تو کفش بودن 

همه بچه ها میگفتن بابات چ خوشگله 

مامانمم قشنگه ها ولی بابام خیلی خفن تر بود 

همیشه بهش میگفتم مامان چ حسی داری شوهری ب این قشنگی قسمتت شده 

ولی پیگفت شوهر قشنگ واسه مردمه 

راست هم میگفت ی لحظه ارامش نداشت 

حتی وقتی هم ک فوت شد همه دخترای فامیلشون ک قدیم خاطرخاش بودن و الان سنی ازسون گذشته بود میوفتادن و قبرش و بیا و ببین چ گریه ای میکردن 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .