2777
2789
عنوان

شهریوریا احساساتی ترهستن یا دی ماهی ها؟

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دی ماهی هستم بسیار احساساتی هستم

ومرد های  زیادی دیدم که شهریوری بودن وزیاد احساساتی نبودن 

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
2805

من شهریوی احساساتی و به شدت عاشق محبت دیدنم یعنی دوست دارم همیشه شوهرم بهم مخبت کنه و ازم تعریف کنه اصلا ذوق مرگ میشم ولی شوهرم دی ماهی و حساس زود بهش بر میخوره زیدم اخساساتی نیست و اهل بروز دادن

خداجونم فرشته کوچیکمو سپردم دستت انشالله فاطمه س دخترمو تربیت میکنه و من تو اون دنیا شرمنده دخترم نباشم و پاک به دیدنش بیام
من دی ماهی هستم بسیار احساساتی هستم ومرد های  زیادی دیدم که شهریوری بودن وزیاد احساساتی نبودن& ...

شهریوری ها کلا بیخیالن

سرشکِ گوشه گیران را چو دریابند، دُر یابند🩷🌸
دی ماهی دختر خیلی سیریشه😂 شهریور دختراش زیاد احساسی نیستن بیشتر بخاطر منفعت محبت میکنن

به خاطر منفعت محبت کردن که میشه دورویی

اصلا خوب نیست

من دی ماهی هستم خدا رو شکر سیریش نیستم هیچ .پسرهایی هم که سیریش میشن پرت میکنم  وجوابم بهشون منفی هستش

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
من شهریوریم ب شدت احساساتیم و با محبت ولی شوهرم ن سنگدله شهریوریه اونم

اره مردای شهریوری رو چند مورد دیدم اصلا متنفر شدم

2810