2777
2789
اطلاعات برج باغ : دارای فضای سبز بسیار عالی مناسب برای بازی بچه ها و پیاده روی همراه با ابنما دارای سالن اجتماعات شیک لابی مجلل شامل دو دست مبلمان و تلویزیون 46 اینچ و اکواریوم تزیینی ماهی و اسانسور حمل کالسکه و ویلچر و سالمندان جهت انتقال از لابی به حیاط کل طبقات برج واسانسورها مجهز به دوربین مدار بسته مشاعات بسار شیک کف راهرو ها سنگ دیزاین شده دارای 3 اسانسور نفربر و 1 اسانسور باربر انتن مرکزی شوتینگ زباله درب ریموت ایفون تصویری سن بنا :3 اطلاعات واحد: متراِِز: 78 تعداد خواب:2 اشپزخانه اپن کابینت ام دی اف اتریش به جای کاشی سنگ انتیک استفاده شده که ست هست با ستون سالن که با همین سنگ تزیینی کار شده و همچنین جاکفشی ایینه دار ساخته شده از جنس و رنگ کابینت بسار خوش نقشه حتی 1 متر فضای پرت در این واحد وجود ندارد 78 متر مفید بالکن نورگیر 4 متری که در ان یک کمد بسار بزرگ که به ان سوپر میگویند جهت مواد غذایی و شوینده طبقه گذاری شده است سالن و سقف های کاذب کاغذ دیواری شده خونه خواهرم هست واقعا برای خودشون شیک کار کردن ولی به دلیل انتقال همسرش به شهرستان مجبور به فروش هستند وگرنه نمیخواستند حالا حالا ها پاشند دسترسی به 3 اتوبان همت نیایش و ستاری با فاصله مکانی مناسب دوستان عزیز اگه توضیحاتم زیاد هست مبنی بر مبالغه نفرمایید به خاطر راحتی تصمیم گیری دوستان اطلاعات کامل دادم متری 5400000 قیمت گذاشته شده توسط بنگاه تلفن تماس 09126545718 09125495423
عشقم مادرم دنیای من الینا دخترم و خدا خدا خدا تنها امیدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.