2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری و خرید و فروش آپارتمان در پردیس@@

| مشاهده متن کامل بحث + 8975 بازدید | 287 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متری 2200 دو ماه قبل معامله میشد من فک نمیکردم اینقدر پایین اومده باشه تا اینکه دیروز خودمون معامله کردیم 1800. فرقی نمیکنه دو خواب و یک خوابش این قیمت متراژ هس . فاز 2 دو ساله داریم . ولی متراژش رو خاطرم نیس . توی فایلها نگاه میکنم میگم قیمت یه خوابشو
🥰 🥰
سلام لیلا جان . خدا خیرت بده ما را هم خونه دار کردی. خیلی هوامونو داشتی و تخفیف خوبی برامون گرفتی .انشاالله بتونم جبران کنم . مالی که نمیتونم ولی دعای خیر خودمو مادرم همراهت باشه عزیزم
سلام عزیزم . فاز 11 پردیس هستش نزدیک ترین فاز پردیس ب تهران . روبروی لواسون هستش . واحدها رو 4500 تاشو ب گفته خودشون 22 بهمن تحویل میدن . تا اخر 95 هم کل 35 هزار واحد رو تحویل میدن. از لحاظ نقل وانتقال و سند و کد رهگیری هم کاملا مطمئن هس . من خودم هم خریدم .برای سرمایه گذاری ایده آل هستش. الان واحدها در مرحله نازک کاری هس. سوال بعدیت با 20 تومن چطوری میشه خرید کرد. خود مهندس شرکت عمران که دفتر دار هس اونجا خودش 20 تومنو میده یه چک دو سه ماهه از شما میگیره . در واقع قرض میده بهتون . سنبل فاز 3 پردیس هستش. مسکن مهر نه نیس .حدود 1800 این روزا معامله میشه
🥰 🥰
20تومن سند دار میتونی برداری ولی پیش خرید آجی . سال دیگه تحویلش هس . ولی جز این مورد نه چون پردیس گرونه حداقل سند دار ی که الان میتونی بردار 140 میلیون ده سال ساخت دارم .اگه سرمایه گذاری میخای بکنی نهال جان همون پیش خرید . عااالیه عزیزم
🥰 🥰