2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری و خرید و فروش آپارتمان در پردیس@@

| مشاهده متن کامل بحث + 8975 بازدید | 287 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلا جان میشه درخواست دوستیمو ادد کنی؟
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
اره عزیزم یادمه اون موقع که شما امتیاز خریدین خاله خودمم خرید همزمان با شما اونو اردیبهشت دعوت کردن نمیدونم چرا شما رو هنوز دعوت نکردن . خودمم تعجب کردم گفتی هنوز دعوت نشدین. ایشالا به زودی باهاتون تماس میگیرن
🥰 🥰
لیلا جان یه سوال دارم،با 25 تومن نقد میشه تو پردیس خونه خرید؟بدون وام یا با وام؟ سند دارن خونهاش؟ بنظرت تا چند سال دیگه ارزش خونه ای پردیس بالاتر میره؟ ممنون میشم راهنمایی کنی اگه عکسی با این شرایط داری بزاری
رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
سارا جان تنها کار و بهترین کار پیش خرید هس تحویل پروژه ها شروع شده ولی تحویلیا قیمتش حدود ٨٠ میلیون هس شما با توجه به نقدینگیت واحدهایی میتونی بخری که اواخر ٩٦ تحویل میشه بعد از تحویل طبق پیش بینی کارشناس متری ١٦٠٠ قیمت گذاری شده شمارمو سیو کن تو تل گرام پی ام بده تا عکسای داخل و بیرون واحدها رو واست بزارم ٠٩١٢٠٧٢٧٨٤٣
🥰 🥰
لیلا جان سلام به جز مسکن مهر با پنجاه میلیون نقدینگی میشه تو پردیس خونه خرید ایا؟؟با وام کم ودادن رهن لطفا جوابمو بده
اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw