2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احساس خوبی دارم عاشق دوقلوهامم از خدا ممنونم به خاطر لطفش به این بنده خدا شکرت
همیشه جای شکرش باقیه خدایاخودت مواظب هدیه قشنگت باش یا امام رضابیمه هستن به نام تو و مولایم علی
منم مامان دوقلوهام.بچه ها من دلم میگیره بخاطر اینکه هیچی از بزرگ شدنشون جز سختی نمیفهمم .دلم میخواد میتونستمبیشتر بقلشون کنم ببوسمشون .شیر بدمو خیلی چیزای دیگه که الان همش خسته ام وواقعا منم یک تونی دارم یکجورایی فقط زحمت داره دوقلو و لذتشو نمیفهمی .ولی خداروشکر دوتا دست گل دارم هزاران بار خداروشکر نیوان ونویان عزیزمدوتا پسر گل مامان
سلام دوستان ختم کامل قرآن و تک جز تا نیمه شعبان تقدیم به امام زمان (عج اله) برای حاجت روایی http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1037439&postID=40599200
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
والله من همه جور احساس دارم ها همه جور از انواع مختلف اما حالا بی خیال شدم فقط سلامت به دنیا بیان انشالله. سالم و صحیح و شاد برگردیم خونه..... بعدش نمی دونم چه احساسی داشته باشم
یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی و لا تهلکنی
2810