2777
2789
بخشید یک سوال دارم فردا دفاعیه داداشم هستش .قسمت تدارکاتش .پذیرایی به عهده ی منو مامانم هستش میشه بگین برای پذیرایی چیکار کنم ایده یا نظری دارین چیکار کنیم متنوع و شیک باشه
ممنون
http://harirr.blogfa.com/
حراج انواع پوشاک بچگونه -زنونه-سفارش کیفهای زیبا(همراه با آموزش)
ببین ظرفهای یکبار مصرف رنگی مثلن بشقاب و لیوان بگیر
رانی هلو
شیرین
میوه
دسته گل بیارن برات
بعضیاجیل وپسته هم میبردن
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من میخوام یه کارت یا کاغذهای لوله شده که دورش روبان پیچ شده به هرکی بدم ازشون تشکر کنم که اومدن اسمم و تاریخ دفاعم رو هم زیرش بنویسم.آخرش موقع رفتن به حضار تقدیم کنم.من که دوست دارم کیک مرغ سفارش بدم یا یه شیرینی خوب مثل قطاب یا پیراشکی های کوچیک و....
خدایا لطفا همیشه هوای دخترمو داشته باش LilySlim Weight loss tickers ******************************************************************************************** اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید. نه به آدم ها و اشیاء … - آلبرت اینشتین
آب معدنی حتما بذار رو میز اساتید
یکی هم رو میز خودت

آب میوه یا رانی
من حوصله بشقاب و این ها رو ندارم میدونم زشته اما میخوام برای اساتیدم بسته بذارم

توش یه نوع از این شیرینی مربایی های بزرگ
موز و نارنگی
دسرم میخوام بذارم.. دنت بگیرم زشته به نظرتون؟
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
بابا خیلی سختش میگیرید یه رانی با شیرینی بسه دیگه چرا میخواهید خودتونو اذیت کنید اون موقع انقدر استرس دارید که اینها هیچکدوم به چشمتون نمیاد
- فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ - خدایا لطفا خودت از نی نی ام محافظت کن
قربونت بارانه جون من دارم تزم رو مینویسم همش به دو چیز فکر میکنم.صفحه مربوط به تشکر و تقدیم و دوم خوردنی های روز دفاع.نوبرم بخدا.
خدایا لطفا همیشه هوای دخترمو داشته باش LilySlim Weight loss tickers ******************************************************************************************** اگر می خواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید. نه به آدم ها و اشیاء … - آلبرت اینشتین
منم چون استرس دارم بسته درست میکنم میذارم جلوشون بلکه سرگرم شن زل نزن به من بدبخت
مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند (برتراند راسل)
واقعا از الان صورتم داغ میشه فکر اونروزو میکنم