2777
2789
عزیزم شما صبح استفاده میکنید یا شب بعد شام؟

تایم خاصی نداره هروقت یادم بیاد چون ماهی 3،4تا بیشتر نمیخورم اونم بعد پریود، اما اکثرا ‌شب میخورم 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم باردارم کمخونی شدید دارم شما چند تا مصرف میکزدین؟ با یکی هم کم خونی بهتر میشه یا دوتا بخورم

قبل از سه ماه که نباید بخوری بعد سه ماه شبی یکی بعد هفت ماه روزی دوتا یکی صب یکی شب که معدت اذیت نشه.ببخشید دیر جواب دادم

قبل از سه ماه که نباید بخوری بعد سه ماه شبی یکی بعد هفت ماه روزی دوتا یکی صب یکی شب که معدت اذیت نشه ...

ممنون اسید فولیکو حتما باید شب مصرف کرد یا روز میشه؟ یکی بم گفت اسید فولیک بخورم شبا یادم میره روزا میتونم بخورم؟ اهن میخورم ولی هنوز کمخونی شدید دازم من ماه هشتم عزیز

ممنون اسید فولیکو حتما باید شب مصرف کرد یا روز میشه؟ یکی بم گفت اسید فولیک بخورم شبا یادم میره روزا ...

دیگه اگه اهن میخوری اسیدفولیک نیازی نیست با پزشکت مشورت کن فرودین روزی دوتا بخوری کمخونی خوب نیست برا زایمانت خطرناکه

سلام  نه نمیفهمه  اگر لایک نکنی کامنت نزاری و استوریش نگاه نکنی

بادتونه دیشب از تون پرسیدم که پیشنهادی دارم .خیلی دوست دارم بدونم این پیشنهادی کی هست راهی هست بفهمم ؟اخه احساس میکنم که با اسم مستعار اومده 

بادتونه دیشب از تون پرسیدم که پیشنهادی دارم .خیلی دوست دارم بدونم این پیشنهادی کی هست راهی هست بفهمم ...

راهی نیست ولی شمام یه فیک بزن اکانتش نکاه شد برسی شاید به نتیجه برسی 

میتونی ایدی فیکه رو بیدی ببینم