2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 93

| مشاهده متن کامل بحث + 139374 بازدید | 24170 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبین من امشب ساعت 2 بدنیا میام تولدمه ها میشم 23 شوشو کادو خریده جا داده نمیدونه من زرنگم پیداش کردم اما به روی خودم نیاوردم بلوزوعطرخریده امیدوارم همه نی نی ها سالم دنیا بیان واونایی که در ارزوی نی نی دار شدنن مثل من به ارزوشون برسن
مامانا عیدتون مبارک ایشالله همه به آرزوهاى قشنگشون برسن
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
مرسی ترمه جون تو هم همینطور عیدت مبارک با آرزوی بهترین ها
بچه ها من دارم ورم میکنم احساس میکنم در قسمت پا و دست البته نمک و اینا کم مصرف میکن شما چطورید
من دو قلب دارم که بیرون از سینم میطپند ❤❤خوشبختی مگه غیر اینه
سلام به همه مامانا(ریحانه-سارا-زهرا-ترمه-ویانا-نیلرام-مرینوس-مژده-مهیا-مانی و ....) سال نو بر همتون مبارک.انشااله سال پر خیر و برکتی در کنار بزرگترهاتون،شوشوهاتون و نی نی هاتون داشته باشین.
از خدا پرسیدم مگر سرنوشتمان را ننوشته ای !پس چرا دعا کنیم؟ندا آمد:شاید نوشته باشیم هرچه دعا کند...
سلام مامانا نیستین؟؟؟
من همچنان مشترى ثابت نى نى سایت هستم
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
هیچکی نیست بریدخوش باشید دوستون دارم عشقام

ویاناجون برای کاهش و یا تخفیف ورم بدن در دوران بارداری می توان موارد زیر را رعایت کرد:

1- اجتناب از ایستادن طولانی مدت

۲- بالانگه داشتن پا در وضعیت نشسته.

۳- قرار گرفتن روی پهلوی چپ ، در هنگام خواب.

۴- نوشیدن آب به مقدار فراوان.

۵- در استخر هنگام شنا و یا ایستادن ، از گردن به بالابیرون از آب باشد.

۶- خنک نگه داشتن خود در هوای گرم و مرطوب.

۷- حداقل ۸ تا ۱۰ لیوان درروز مایعات بخورید.

۸- ازخوردن غذاهای نمک داروکافئین دار بپرهیزید.

۹- پاهایتان را بالا نگه دارید و به آنها استراحت دهید.

۱۰- درمورد پوشیدن جوراب بلند با پزشک تان صحبت کنید
الحمدلله رب العالمین ...
سلام خوبین؟؟من هستم ولى چون کسى نیست،دیر به دیر سر میزنم.

سلام افسونگر جون خوبى،نى نیت مبارکه ایشالله نى نى تو بسلامتى بدنیا بیارى، خوش اومدى به گروه ما