2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 93

| مشاهده متن کامل بحث + 139374 بازدید | 24170 پست
منم نهایتا ساعت9:30بیدار میشم تا صبحانه بخورم میشه10.

دکى گفت میتونى آروم آروم کاراتو بکنى ولى شوهرم نمیذاره میگه تا بعد عید اوضاع همینه!!!
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فک کنم شب هر یک ساعت یه بار بیدار میشم!دیروز هم نمیدونم چم شده بود پرخورى کردم تا صبح دهنم سرویس شد!!!
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥
خب بهترازفرصت استفاده کن واستراحت کن من اگه بخوامم نمیشه چون همسری میره سرکاروباید برای ناهارشام وکارای سبحان بلندشم

شبافقط دستشویی رفتن امونمومیبره ازترس موقع خواب کم اب میخورم

الحمدلله رب العالمین ...
آخه تنهایى حوصلم سر میره با از بیکارى!آخه من خیلى استراحت کردم...

دستشویى هم دو سه بار هم میرم،معدمم الان چند وقته دوباره اذیتم میکنه میسوزه بعد انگارى سوزش میاد بالا تا نزدیکاى گلوم خیلى بده
فک کنم وقتى بدنیا اومد باید موهاشو ببافم آخه واسه من خیلى وقته میسوزه،مامانم سر داداش بزرگم اینطورى بود همش میگفت سر معدم میسوخت!
نه هیچى نمى خورم همون طورى تحمل میکنم.من کلسیم کر،مولتى پرنتال،فرفولیک،با امگا سه.
آمپولمم هر هفته میزنم دیگه از آمپول زدن خسته شدم بعضى اوقات هم انقدر بد میزنن پدر آدم در میاد.
وای غذاتم خوبه فرفولیکتودکترهنوزقطع نکرده امگاهم میخوری من فقط ایزیایرون وکلسیم میخورم جمعه هاهم پریناتال تاتموم بشه دیگه نمیخورم اولش خریدم مونده چون پری خیلی چاقم میکنه
الحمدلله رب العالمین ...
آره من همچنان همه رو میخورم دکى خیال قطع کردنم نداره!!!!
زهرا جون من برم بازم میام فهلا