این تاپیک وجود داره جایی یا نه؟ من تازه بی بی چکم مثبت شده کسی هست خرداد باشه؟ نام.........سن..............مدت اقدام................جنسیت....................تعداد بارداری........تاریخ آخرین پری
1) مرینوس......24 سال........13 ماه اقدام..............نی نی پسر..............بارداری اول.........
2) هارولین......24 سال........21 ماه اقدام..............نی نی پسر..............بارداری اول.........92/5/26
3)آنجل...... ...31 سال......................................نی نی پسر...............بارداری اول.........92/6/23
4)آوا.............29سال ......... 4 ماه......................نی نی .پسر.............بارداری اول........1392/6/3
5)نیلرام.........٣٨سال.........١٠سال....................نی نی دختر..............بارداری اول........١٣٩٢/٥/٢٨
6)فاطیماه......27سال..........1ماه......................نی نی پسر............ 2 تا(اولی تو هشت هفته سقط شد)........92.6.23
7)ستاره.......26سال......................................نی نی دختر.............بارداری اول........ 1392/6/25
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یکی از کاربرای نی نی سایت میگفت کلی خرج کردم و خواستم طبیعی زایمان کنم و اون همه درد بکشم که شوهرم بیشتر قدرمو بدونه و بیشتر واسه من و بچم زحمت بکشه
بعد از زایمان شوهره همش میگفته علاقم به مادرم خیلی بیشتر شد فهمیدم چقدر مادرم عذاب کشیده و من اصلا براش مهم نبودم و شوهرش میگفته اون لحظه فقط به مادرم فکر میکردم
یکی از کاربرای نی نی سایت میگفت کلی خرج کردم و خواستم طبیعی زایمان کنم و اون همه درد بکشم که شوهرم بیشتر قدرمو بدونه و بیشتر واسه من و بچم زحمت بکشه
بعد از زایمان شوهره همش میگفته علاقم به مادرم خیلی بیشتر شد فهمیدم چقدر مادرم عذاب کشیده و من اصلا براش مهم نبودم و شوهرش میگفته اون لحظه فقط به مادرم فکر میکردم
من چون کار میکنم و وضعیتم اینه بعدشم دخترم کوچیکه و تو یه ساختمون با مادرشوهرم اینا زندگی میکنیم واسه همین مادرشوهرم بنده خدا الان یک ماهی میشه که شام برامون درست میکنه یا ما میریم بالا یا اونا میان پایین واسه شام راحتم