2777
2789
عنوان

مامانای خرداد 93

| مشاهده متن کامل بحث + 139374 بازدید | 24170 پست
من یه پشه بند خریدم از اینا که شکل خیمه هست... یه آویز موزیکال پولیشی هم خریدم... آویز رو توی سقف پشه بند نصب میکنم هروقت خواستم... کف پشه بند رو هم با وسایل آموزشی پر میکنم... میشه تشک بازی ... کل هزینه ای که کردم 30 تومن پشه بند و 70 تومن آویز و 30 تومن وسایل دیگه... یعنی با صد تومن یه چیز شیکتر درست میشه
لحظه ی دیدار نزدیک است.. باز من دیوانه ام.. مستم.. باز میلرزد دلم.. دستم... http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28906
من خریدم بعداز عید هست،شوشو قراره از این وسیله ها که میرن تو آسمون میترکنو بخره تو حیاط روشن کنه برام .

صبا جون بازم ممنون.

خیابوناى اینجا هم خیلى شلوغه افتضاح،من دیشب ببخشیدا رفتم wcیه تیکه گچ از سقف که خیلى کم کوچیک بود افتاد رو سرم کلى ترسیدم چه برسه که بخوام برم خیابون...
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیروز دکتر بودم... تا الآن 4 تا سونو داشتم با 4 تا تاریخ مختلف... هرکدوم یه تاریخو نشون میده واسه زایمان... دکتر گفت شاید رشد بچه کم بوده که اینطوریه...
لحظه ی دیدار نزدیک است.. باز من دیوانه ام.. مستم.. باز میلرزد دلم.. دستم... http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28906
سلام هارولین جان اگه چیزى بود دکى بهت میگفت دیگه!!! من الان از نظر دکى28هفته هستم البته آخراى 28هفته ولى از نظر خودم 27هفته هستم.
خدایا خواستم بگویم تنهایم!!!اما نگاهت مرا شرمگین کرد،چه کسى بهتر از تو؟؟؟. یکتا جونم 11خرداد اومد بخلم,،خدا جونم شکرت♥♥