2777
2789
قربون همه ی نی نی های ناز این کلوب بشم من .
هایا جون ، پوریا جون ، سامیار جون ، بهداد جون و ... بقیه جون ها

/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_

پسرا بی زحمت چشماتون رو درویش کنید !!! _میگم النا و هایا یه جورائی شبیه همدیگه اند نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

یه النای زمستونی که از دردر اومده

یه النای زمستونی دیگه حاضرررررررررررررررررررررررر

النا گیتاریست میشود

و حالا خرابکاریهای النا

ساعت 12:30 شبه ولی خوابش نمیاد . پدرش از خستگی کنارش بیهوش شده و دستش رو گذاشته لای کشو تا وقتی النا کشو رو باز و بسته میکنه انگشتای کوچولوش لای کشو نره

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
وای وای وای چه نی نی گولو هایی.... من که حال کردم خیلی نازن ماشالا به این همه عکس
من عکسای مایا رو نمیبینم سارا جون
همچنین بعضی از عکسای آرنو سامیار و بهدادو... گریههههههههههههههههه
اوناییکه با nada penny آپ شدن لینکه مشکل دار نشون میده شاید الان اینطوریه حالا بعدن دوباره سعی میکنم. ببینم
بوس بوس بوس واسه دخمل پسملای گل خودم...
ماشاالله به همه نی نی ها ....النا خانوم ناز نازی....ساینا خوشمزه خودم جیگرت بشم........و آقا پوریا گل با عکسای خوشگلش... هایا خوشگل ننازی خاله....بهداد بامزه چه عکسای خوشگلی...سامیار جونی...و همه بچه ها

عکسای سامیار خیلی کوچیکه من نمیتونم درس ببینمشون

الهی همتون زنده و سلامت باشینننننن
عید غدیر مبارک باشه دوستای خوبم.

هزار ماشالله به همه نینی های ناز و بلا. وای نگین جون چقدر بانمک شده مبین کوچولو با این دو تا مرواریدای خوشگلش.
ای خدا فرشته سفید برفی ناز ساینا جونم . ماشالله با این صورت خوشگلت که دل منو بردی نازنینم.
هایا جونمم که خیلی خوشتیپ و ملوسه. بوووووووووووووووووووووووووس
2810