2777
2789
مرسی مهراوه جون ....من که خیلی دوست دارم باز ببینمت اما فعلا که رفتین دوردورااااااااا...........

نمیدونین این کپی بودن کیان چه شوری به پا میکنه وقتی میریم شمال .... پدر شوشو همش میگه قبول نیس این اصلا به ما نرفته ...ههههههه

نازیلا جون حتما این کارو میکنم اما نه الان فعلا زوده....تازه ایندفعه میخوام دوقلو بیارم......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویا جون عکسها برای منم باز نشد ............ عزیزم کیاااااااااااااااااااااان

النا تو عروسی

آپلود عکس

آپلود عکس
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
خرابکاری النا ........ نه تنها سرامیکها بلکه دیوار و قالی و مبل هم مستفیض شد

آپلود عکس

آبرنگ پاشی
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
عکسها کیفیتشون خیلی خوب بود

متنها مجبور بودم بیش از حد معمول کوچیک کنم تا آپلود بشن ...
ای به قربون النا!
خانم مهندس! من فک کردم قلم دوات دستش گرفته هه هه گفتم این قلم دوات از کی براش یادگار مونده؟! اصلن الان دیگه هست؟؟ بچه های الان تو مدارس از قلم نی استفاده میکنن مث ماها؟!
انین این عکس کاربریه رو ببین چه تخسه این وروجک!
اولین کاردستی من و النا ...... کاغذ رنگی و مدادرنگی

نخندید که سوسک میشید

آپلود عکس
اولین عکس پرسنلی النا

که اصلا من راضی نیستم ... دیروز رفتم دوباره گرفتم .. خدا کنه خوب شده باشه

آپلود عکس

چه بانمکه النا خانم ... خیلی عکس پرسنلیه ماهیه ! اولین عکس پرسنلی هایا 3 ماهگیش بود خیلی بامزه بود !

بالاخره کیان جون خوشگلمون رو هم دیدیم ... چه فیگوری گرفته ! عین خودته رویا !!!
http://www.womenshealthmag.com/
2810