2777
2789
چراغ خواب موزیکال dream lites با موسیقی فارسی
برای خرید پس از کلیک روی دکمه خرید کالا و تکمیل فرم سفارش ، ابتدا محصول یا محصولات مورد نظرتان را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید ، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.
قیمت : 60,000  تومان
خرید پستی

چراغ خواب موزیکال

dream lites pillow pets

با موسیقی فارسی و دلنشین

در طرح های متفاوت و زیبا 

انتخاب طرح در مراحل تکمیل فرم خرید صورت می گیرد

برای اولین بار در ایران

چراغ خواب موزیکال DREAM LITESخـرید پستی >> قیمت فقـط : 60000 تـومان

نام چراغ خواب : چراغ خواب موزیکال dream lites pillow pets

نوع موسیقی : فارسی 

تعداد طرح ها  : در 6 طرح متفاوت ( طرح 1 : سنجاقک----- طرح 2 : اسب ----- طرح 3 : سگ ----- طرح 4 : کفش دوزک ----- طرح 5 : لاکپشت ----- طرح 6 : گاو )

منبع انرژی  : 2 حالت : 1 - باطری   2 - کابل USB  ( برای استفاده از چراغ خواب هم از کابل usb و هم از باطری می توانید استفاده کنید. کابل یو اس پی برای شما ارسال خواهد شد . )

سایر مـوارد: مناسب برای سنین 1 تا 10 سال ( هدیه و دکور برای اتاق خواب )

در طرح های متفاوت و زیبا 

انتخاب طرح در مراحل تکمیل فرم خرید صورت می گیرد

طرح 1 : سنجاقک

چراغ خواب موزیکال DREAM LITES

طرح 2 : اسب

طرح 3 : سگ

طرح 4 : کفش دوزک

طرح 5 : لاک پشت

طرح 6: گاو

خـرید پستی >> قیمت فقـط : 60000 تـومان

درسته که نور و صدا مزاحم خواب هستند ولی نور ملایم و موزیک آروم می تونند به سنگین شدن پلک ها و خوابیدن کمک هم بکنند. چراغ خواب های sparkling turtle دقیقا این ویژگی ها رو دارند و دیوار و سقف اتاق رو با نقش و نگار ماه و ستاره در رنگ های مختلف پر می کنند و بهمراه ملودی های دلنشین و آرامش دهنده باعث می شند تا بچه ها هم زودتر و هم عمیق تر خوابشون ببره.

آسمان پرستاره آرام و دوست داشتنی ترس از تاریکی بچه ها را کاهش می دهدو آنها را با صور فلکی آشنا می کند.

نام چراغ خواب : چراغ خواب موزیکال dream lites pillow pets

نوع موسیقی : فارسی 

تعداد طرح ها  : در 6 طرح متفاوت ( طرح 1 : سنجاقک ----- طرح 2 : اسب ----- طرح 3 : سگ ----- طرح 4 : کفش دوزک ----- طرح 5 : لاکپشت ----- طرح 6 : گاو )

منبع انرژی  : 2 حالت : 1 - باطری   2 - کابل USB  ( برای استفاده از چراغ خواب هم از کابل usb و هم از باطری می توانید استفاده کنید. کابل یو اس پی برای شما ارسال خواهد شد . )

سایر مـوارد: مناسب برای سنین 1 تا 10 سال ( هدیه و دکور برای اتاق خواب )

خـرید پستی >> قیمت فقـط : 60000 تـومان

قیمت : 60,000  تومان
خرید پستی
فروشگاه لاین مارکت شکم بند لاغری , گن ساعت شنی لاتکس و سایر لوازم و.... linemarket.ir

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید