2777
2789
عنوان

مدیر بی شعور من

717 بازدید | 12 پست
سلام دوستان.
من یک جایی دارم کار میکنم با 14 سال سابقه کار.
چون دخترم امسال میره کلاس اول و جشن شکوفه ها بود مرخصی گرفتم.
چون اون روز برام خیلی مهم بود.حتی اگه به قیمت از دست دادن کارم تموم میشد.
مدیر عتیقه من که کل شرکتمون از دستش شاکی هستند از صبح که رفتم سرکار همش باهام سرسنگینه.
حتی وقتی داشتم تلفنی از دخترم راجع به امروز میپرسیدم میگه تو همش داری با تلفن حرف میزنی.
اعصابم رو خورد کرده.
خودش یک آقای مجرده نزدیک 50 است.چی میفهمه بچه و خانواده چیه؟روز اول مهر برای یک کلاس اولی یعنی چی.
خیلی شاکیم از دستش.دلم میخواست یک جوابی بهش بدم هم نونش بشه هم آبش.
ولی خودم رو کنترل کردم و به خاطر اینکه دل یک مادر رو شکوند به خدا واگذارش کردم.
ولش کن عزیزم

بیخودی اعصابت رو به خاطر کسی که اصلا نمیفهمه خرد نکن

تو بهترین و مهمترین روز رو با دخترت گذروندی پس اهمیت نده و خاطره این روز رو تو ذهنت همراه با اخم این شخص

نگه ندار
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه وقتی کسی به خاطر یه خوشی شما ناراحته بزارید ناراحت بمونه

اینکه ما اینقدر انسانیت و انصاف نداشته باشیم که به خاطر لحظه های خوب دیگران کمی صبر کنیم نشون دهنده

ذهن بیمار ماست

اصلا اهمیت نده چون اگه بخوای کاری انجام بدی یا حرفی بزنی یعنی به اون شخص اهمیت دادی و برات مهم بوده
زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بی خیال از دخملت تعریف کن

خوشحال بود یا گریه کرد؟

خودت چی گریه ات نگرفت
سارا گل جون دخترم خیلی خوشحال بود.خود من بودم که همش اشکم در میومد و احساساتی شده بودم.
حق با شماست دوستان مهم این بوده که من با دخترم یکروز خاطره انگیز داشتم.
بقول نیکی جون خودمو میزنم به کوچه علی چپ.
مرسی از احساسات پاک و قشنگتون.