2777
2789
پسرم همه کارهارو میگه خودم باید انجام بدم کلمه خودم از دهنش نمیافته از روشن و خاموش کردن برق بگیرین تا هم زدن و کشیدن غذا و باز کردن در خونه با کلید و استارت زدن ماشین و .... و وای به اون لحظه ای که ما حواسمون نباشه و کاری رو که گفته خودم رو انجام بدیم خونه رو رو سرمون خراب میکنه بچه های شما ام اینجورین به نظرتون طبیعیه؟؟
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم 2سالشه وکارش فقط همینه البته نه با این شدت ولی اکثرا میگه.واقعا بعضی وقتا کلافت میکنن مخصوصا وقتی تو دستشویی میخوای بشوریش و یه ریز بگه خودم خودم وبخواد خودش خودشو بشوره.اووووویییی!
مهـم نیست چه رنگـی باشـی ، خوش که باشـی ، پـنـجه ی آفتـابـی ...
منم یه پسر 2 سال و نیمه دارم خیلی دوست داره همه کارا رو مستقل خودش انجام بده و به قول شما اگه مانعش بشیم

حسابی داد و بیداد راه میندازه ولی حواسشو که پرت میکنیم تموم میشه ... کاملا طبیعیه عزیزم نگران نباش
وای از این بچه ها که هر چند ماه یه مشکل رفتاری دارن قبل از این هر کی رو میدید با عصبانیت میگفت بروووووووو کلی خجالت زده میشدم تازه دست بزن هم داشت یه بار با اسباب بازیش آنچنان کوبید تو سر جاریم که گفتم یه بلایی سر جاریم اومد و اولین بار بود که دیدم جاریم دعواش کرد و واقعا حق داشت اینم از مشکل جدید خدا به بعدیش رحم کنه
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
پسر منم دوسال و طک ماهش همش می گه اول من!

منظورش اینه که همه کاریو خودش انجام بده

تازه من خیلی ذوق می کنم فکر می کنم بچه مستقل بار میاد

خدا هم که باشی بندگانی هستند که ناراضی اند، به دنبال رضایت چه کسی می گردی!!!؟