2777
2789

بلوچی😍

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چونِ؟ زَبر هَستِن؟ ؟ ؟ وَشِ؟؟؟زرنگٍ؟؟؟برابَرِن؟؟؟؟ 😊

منیش بلدم کوردی قصه بکم ها😎😋

میگم منم بلدم کور ی بحرفم !😊

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
منیش بلدم کوردی قصه بکم ها😎😋 میگم منم بلدم کور ی بحرفم !😊

عاشق کردستانم هستم من اخه. . 

من مرد میشدم زن کردی میگرفتم😁😁😁

عاشق رقصشونم و لباسشونو غیرتشون

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
عاشق کردستانم هستم من اخه. .  من مرد میشدم زن کردی میگرفتم😁😁😁 عاشق رقصشونم و لباسشونو غیرت ...

زنان کورد مثل مرد میمونن😍😍 و خداییش برا مردشون و زندگیشون خیلی غیرت دارن

البته تمام ایران سرای من است شماهاهم خیلی مردم خون گرمی هستین😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
زنان کورد مثل مرد میمونن😍😍 و خداییش برا مردشون و زندگیشون خیلی غیرت دارن البته تمام ایران سرای من ...

من بلوچ نیستم دوست من، مدتی بلوچستان زندگی کردم فقط. . مردم ما بینظیرن هرجا هستن. . . کاش قدر مردم رو بدونن 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
من بلوچ نیستم دوست من، مدتی بلوچستان زندگی کردم فقط. . مردم ما بینظیرن هرجا هستن. . . کاش قدر مردم ر ...

😍😍😍😍😘😘😘😘

ما لباس محلیمدن قشقاییه خیلی دوسش دارم😘🦄💛

خدای خوبم؛  این شعر بخشی از احساس من نسبت به تو رو به تصویر میکشه ؛ " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی