2777
2789
پسر 8ماهه ام ظرف 1ماه 700گرم وزن کم کرد واصلا و به هیچ عنوان و به هیچ روشی 2ماه غذا نخورد الانم خیلی خیلی کم غذا میخوره و لب به هیچ چی نمیزنه برای رشدش نمیدونم باید چه روشی رو پیش بگیرم اخه دیگه واقعا کم اوردم انگیزه ی غذا درست کردنمو از دست دادم بس که هر چی درستیدم دور ریختم
مثل اینکه شاهرگ احساسم را زده باشی.......بند نمیاید دوست داشتنت!
رشدش خیلی خوب بود جوری که تپلی به چشم می اومد ولی الان خیلی لاغر دیده میشه میشه بگین برا جبران وزن از دست رفته اش باید چیکار کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم میدادم ولی الان میزارم جلوش ولی چون نمیتونه بجوه و قورتش میده درسته هکونجوری کامل دفع میشه و در نتیجه برا رشدش سودی نداره به نطرم
خب فعلا سعی کن غذاهایی که مجبور باشه بجوه، بهش نده، سعی کن غذاهاش میکس شده باشه، بذار جلوش خودت دستشو بگیر، انگشتشو بزن توی غذا یا ماست بذار توی دهنش، شاید اینطوری خوشش بیاد و بخوره.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
از گوشت و سوپ که مقوی تره اصلا خوشش نمیاد سرلاک و بیسکوییت دوست داره که سرلاکشو قطع کردم به نظرتون با این اوضاع کم اشتهاییش ندادن سرلاک کار درستیه؟
نی نی شیرین سعی کردم ولی اینجور غذاهارو دوست نداره حتی خودش بخوره مثلا حبوبات و دوست داره که نمیتونه بجووه
میتونی به جای سرلاک خودت فرنی درست کنی. سرلاک هم همونه دیگه. فرنی رو با هر آردی میتونی درست کنی، لزومی نداره حتما آرد برنج باشه. با آرد گندم هم میتونی درست کنی. من برای پسرم که درست میکردم، گاهی توش پوره میوه هم میریختم. مثل موز، یا خرما. البته نمیدونم الآن شما میتونی به پسرت موز و خرما بدی یا نه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
احتمالا پسرت به طعم شیرین عادت کرده برای همین غذاهایی مثل گوشت و سوپ رو نمیخوره. براش برنج رو توی آب گوشت یا مرغ به صورت کته بپز، خیلی نرم بشه که اگر نجوید هم باز بتونه هضمش کنه. شاید دونه‌های سالم برنج رو ببینه تمایل نشون بده به خوردنش.
ممنونم خدا کنه که همه ی بچه ها سالم و تندرست باشن اینقدر که من بابت غذا و خوراکش حرص خوردم دیگه حوصله ی رسیدگی به مسایل دیگه اشو ندارم
2810