2777
2789
عنوان

چقدر نسبت به پارسال خواستگارهایم کم شده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست
به سلامتی متاسفانه من دو سال عاشق ادمی بودم که عقد  ناموفق داشته     طرف فامیلشون ...

اره برام مهم نیست

بنده خدا یه عقد ناموفق داشته چیزی نیست که

راستشو میگم من قبول میکردم

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوباره بگو حرف رو⁦☺️⁩ بازم تاکید کن حرف رو⁦☺️⁩ صد بار دیگه بگی تو باید حرف رو بجوی نه من که م ...

من ک گفتم بذاره 100 سالش شد ازدواج کنه

من 20 سالم ک بود حس کردم نیاز ب همسر دارم با این ک آدم محجوبی ام و هیچ دوست مخالفی نداشتم

21 سالگی هم ازدواج کردم

بله ب نطر من کسی ک واس خاطر حرف مردم صبر میکنه

کسی ک تو این سایت میاد میبینه همه میگن بذار 30 سالت بشه ازدواج کن و فک میکنه بی کلاسیه زود ازدواج کردن

کسی ک فک میکنه زشته سنه پایین ازدواج کنه

ک البته 20 سال قطعا سن کمی نیست

این آدم باید اون طرف قصیه رم ببینه

یکی از دوستانم میگه میخام دیر ازدواج کنم چون همه فامیلمون سن بالا ازدواج کردن

همه فکر و ذکرش شوهره ولی میخاد 10 سال دیگه صبر کنه

فک میکنه چ مدینه فاصله ای در انتطارشه

در حالی ک هیچ کدوم از اون دختر های 30 و چند ساله بهش نمیگن ک دیگه هیچ خواستگار مناسبی ندارن و باید صبر کنن و نذر و نیاز تا یکی پیدا شه

قطعا بعد از ی بازه ای خواستگار ها کم میشن بی کیفیت میشن

اونوقت دختر مردم چکار کنه ک گول آدمایی رو خورده ک بش گفتن بذار هر وقت موهات رنگ دندونات شد شوهر کن

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اره برام مهم نیست بنده خدا یه عقد ناموفق داشته چیزی نیست که راستشو میگم من قبول میکردم

جدی؟

منن خانوادم به شدت مخالفن 

خیلی هم مخالف

دوست داشتی تاپیکامو بخون حال خرابمو میبینی   

خداشاهده من یازده سال پیش ازدواج کردم شاغل بودم رسمی از لحاظ ظاهر خوب بودم خانوادم معمولین اماااا خیلی خواسگار می داشتم ماهی دوبار سر مجموع کل خواسگارای زندگیم بسختی و با ارفاق به بیست تا برسونم اونم همه مدلش 

چطوری شما آخه ماهی چهار تا خواسگار دارید خوشابحالتون     

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خداشاهده من یازده سال پیش ازدواج کردم شاغل بودم رسمی از لحاظ ظاهر خوب بودم خانوادم معمولین اماااا خی ...

معرف زیاد داشتم ۱۰ و۱۲ تا معرف خوب امار خواستگار بالا میره دیگه😂😂

تیکر رسیدن به ارزوهام در روز تولدم❤❤
من ک گفتم بذاره 100 سالش شد ازدواج کنه من 20 سالم ک بود حس کردم نیاز ب همسر دارم با این ک آدم محجوب ...

قبول دارم ولی من موردی که میخوام هتوز نیومده

طبق تجربه من 22 سنیعه که آمار خواستگارهای آدم توش خیلیه درست 1 سال بعد از اون خواستگارا یک سوم میشن ...

واقعا چرا گفتند تا ۲۵ اوج خواستگارهایت

آها اینا جدیدا زمان ما نبود    

۷ تا خاله ام هم جدی میخواین عروسم کنم ودر تلاشند😀تازه دختر خاله هایم ودختر دایی هایم هم هستند

همه هم میگن فقط یک شوهر پرفگت قبول کن

۷ تا خاله ام هم جدی میخواین عروسم کنم ودر تلاشند😀تازه دختر خاله هایم ودختر دایی هایم هم هستند

دمشون گرمم  

انشاالله خوشبخت بشی عزیزم

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
فدات لطف داری ولی دیگه ندارم    

نه شکست نفسی نکن داری ⚘

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️

والا هر چی  خواستگار شرایط بد سیریش میشه من یکی بدشو داشتم چهارسال پیشم پیگیرم بود الانم به زور ردش کردم!حالا یکی خوب معرفی کردن مگه جلو میاد!

کی فکرشو میکرد یروز یعده ناشناس دور هم جمع شیم و از خصوصی ترین حرفامون بهم بزنیم!