2777
2789
عنوان

چقدر نسبت به پارسال خواستگارهایم کم شده😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من لیسانس دارم شاغلم

دنبال یکی بودم کارمند باشه فوق لیسانسو حتما داشته باشه

رو اخلاق و دین هم خیلی حساس بودم

یکی اومد شغل آزاد لیسانس

ولی دومرد بعدی رو در حد زیادی داشت

معطلش نکردم قرار بعدی رو گذاشتیم محصر🤣

شوخی میکنم

خاستم بگم کلا انتطاراتتونو از طرف بیارید پایین 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها تو روقران مراقب باشید اوضاع کرونا وخیمه فامیلای ما کرونا گرفتن بیمارستان رفتن گفتن جا ندارن میگن داروهاش گرونه در دسترس همه نیست تورو قران رعایت کنید

تپش های قلبم شکست تو بوده‌

فقط عاشق اینایی شدم که میگن سنتون رفته بالا⁦☺️⁩😂

بابا سن کم ازدواج کرده😍🤣

اگه بخوای به حرف این افراد باشی که میگن دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست

عی خدا😂😂

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
23زیاده؟؟ حتما باید14شوهر کنه ک واسه شوهره تروتازه باشه 😐😐😐

نه منطورم سنشون نسبت به پارسال بالاتر رفته 😐

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
بچه ها تو روقران مراقب باشید اوضاع کرونا وخیمه فامیلای ما کرونا گرفتن بیمارستان رفتن گفتن جا ندارن م ...

کرونا ک دارو نداره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
من که الان دو سالیه کلا خواستگار ندارم یکی جدیدا به زور با نذر و نیاز پیدا شد    

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
کجا متولد ۷۶ ام هنوز ۲۳ هم کامل نشده وارد ۲۳ ام

😊

🌹💔نــگــرانــمــ...نــگــرانمـ😔 ـنــڪــنــد خــواب بــمــانــمــ..😢..نــڪــنــد بــغــض مــن از شــدت غــمــ،نه بــبــارد،نه بــڪــاهد،ابدالــدهر بــمــانــد.😢..نــڪــنداشــڪ نــریــزمــ؟نــڪــندڪــرب و بــلــاونــجــفــم را نــدهیــ ...حــضــرت اربــابــ..نــڪــنــد بــاز نــخــوانــم ڪــه اے اهل حــرم،مــیــر و عــلــمــدار نــیــامــد...نــڪــنــد بــاز بــمــانــمــ..نــڪــنــد...پــایــپــیــاده حــرمــت بــاز بــمــانــد...بهدلــم حــســرت و آهشــ...نــگــرانــمــ....نــگــرانمــنــڪــنــد دیــر شــود جــاے 😢بــمــانــمــ...اربــابــ_صــدایــ_قــدمــتــ_مــیــ_آیــد😔�
فقط عاشق اینایی شدم که میگن سنتون رفته بالا⁦☺️⁩😂 بابا سن کم ازدواج کرده😍🤣 اگه بخوای به حرف این ...

عزیز روشنفکر 

اول تاپیک نگفته بود سنش چقدره

من احتمال دادم سنش بالا باشه

نجویده حرف نزنیم

عزیز دلم هدف داشته باش برای رسیدن بهشون تلاش کن

همه ی زندگی‌ ازدواج نیست که داری خواستگاراتو میشماری🙄

ازدواج یه قسمتیشه فقط⁦♥️⁩

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا